pátek 25. listopadu 2016

Acond záruka

Vyvíjíme a vyrábíme tepelná čerpadla pro vnitřní instalaci. Strojovna i zásobníky jsou umístěny uvnitř budovy. Moderní nízkoteplotní zdroj tepla pro vytápění bytových domů.


Dodávka tepelného čerpadla ACOND MONOBLOK – EVI zahrnuje venkovní jednotku s kompresorem scroll EVI, trubkový výměník, pomocný elektrokotel (6kW) a regulaci ACONDTHERM. Tepelná čerpadla ACOND splňují podmínky dotací Nová Zelená Úsporám i Kotlíkových dotací. Oba dotační programy mají být otevřeny opakovaně v celé ČR.

Tepelné čerpadlo v panelovém domě v Jindřichově Hradci, sídl. Teď, s TČ ACOND , je teplo příjemné v celém domě po celý den a při porovnání topení celou sezonu s TČ jsme za el. Jsme tak spokojeni, že jsme TČ ACOND doporučili již čtyřem našim známým a nezůstalo jen u doporučení, ale všichni si TČ ACOND pořídili a všichni jsou nadmíru. Ohřívače vody, bojlery Dražice. Je mi doporučováno čerpadlo s výkonem 12kw.


DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Mám cenově výhodnou nabídku od firmy Acond na TČ , použité čerpadlo je Accond 8H2. Jaké máte s touto značkou zkušenosti? Mám Acond , kW, používám rok a půl, za mě dobrý. Kč by už u mě byla za hranou akceptovatelné návratnosti 6-oproti plynu.


A nebo acond 12EVI-S cena 210tis. Hodně zajímavým řešením je nerezový bojler pro ohřev TUV kombinovaný s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Stačí mu jen přivést venkovní vzduch a následně Acond TUV dokáže teplou užitkovou vodu ohřát – podle podmínek – na až stupňů. Napojit ho můžete i na solární ohřev a pořídíte ho od asi 39.


S očekávaným spuštěním druhé vlny tzv. Vzorová nezáväzná ponuka s montážou. Konzola Rozvody do 4m Práca, Doprava Sprevádzkovanie, zaškolenie Pri pravidelnom servise záruka rokov Revízna správa WiFI smart ovládanie – extra € Cold. Monoblokové tepelné čerpadlo 12kW s integrovaným trubkovým výměníkem ve venkovní jednotce (vše v jednom) získává energii z okolního vzduchu i při venk. Venkovní část tepelného čerpadla je z nerezu a má zvětšený výměník.


Popis zařízení: Osvědčená dělená konstrukce tepelného čerpadla do dvou hlavních částí. Venkovní jednotka (TČ) obsahuje kompresor s protihlukovou izolací, tiché. Naším cílem je perfetní teplota v každé místnosti.


Proto vám Kimafactory nabízí kompletní řešení klimatizace pro jakýkoliv prostor. Přenechte starost o klima ve vašem domově či kanceláři profesionálům z Klimafactory. Díky kvalitním komponentům je na tepelné čerpadlo ACOND poskytována záruka let, na kompresory dokonce let!

Připojení na centrální dispečink ACOND. Rychlou, účinnou a úspornou technickou podporu umožňuje připojení přes internet na centrální dispečink ACOND. Výrobce má technologii neustále pod. Právě tato skutečnost byla výchozí pro práci na regulaci ACOND Therm.


To není nesmysl, jak tvrdí pan Šalý, ale fakt. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Záruka na celé čerpadlo je let a na kompresor let. Ovládání a diagnostika přes web.


Ve vnitřní jednotce je umístěna. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky