pondělí 14. listopadu 2016

Ponorné čerpadlo do studny

Mohou však být použita i pro čerpání z jiných zdrojů, kde je nutné čerpat do větší vzdálenosti nebo s vyšším tlakem. Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, pro přečerpávání a odčerpávání. Jejich rozměry a další parametry Vám umožní ponorné čerpadlo jednoduše spustit do Vaší studny.


V nabídce máme vřetenová ponorná čerpadla a odstředivá ponorná čerpadla. Jak vybrat čerpadlo do studny Při zvyšujících se cenách stočného a vodného je vlastnictví studny velkou výhodou.

Dříve se voda ze studny. Jak vybírat čerpadlo do studny Mít vlastní studnu je velkou výhodou, v některých lokalitách dokonce nutností. Pokud je voda kvalitní a studna nevysychá, znamená to nezávislost na dodávkách od vodáren a zároveň i úsporu peněz. Jestliže však nechceme nosit vodu ve vědrech jako naši předkové, je nutné použít k její.


Hlubinné tlakové čerpadlo má větší výtlak a dokáže tak vyčerpat vodu z větší hloubky. Hadice čerpadla by měla být upevněná tak, aby nebyla napnutá a čerpadlo viselo pouze na závěsném lanu, nikoliv na hadici. Zavěšení ponorného čerpadla.


Druhý člověk by měl přidržovat hadici a elektrický kabel, aby nedošlo k jejich.

Pokud potřebujete čerpat z velkých hloubek, doporučujeme použít čerpadlo do vrtu s vysokým výtlakem, které vám zajistí dodávku vody do domů, zahra zemědělských usedlostí, požárních hydrantů v objektech hotelů i do větších průmyslových a zemědělských objektů. E-tech VN 230V 20m kabel, ponorné čerpadlo se spínací skříní s plovákem. Dvojitá mechanická ucpávka oddělena olejovou komorou. Odnímatelný síťový kabel. V provedení s plovákovým spínačem, odnímatelný plovákový spínač.


Využití při rozvodu vody. Vhodné do vrtov od priemeru 120mm na hadicové polievanie malých záhra ako zdroj vody pre chaty a pod. Zvoľte si požadovaný výtlak ponorného čerpadla na vodu: Všimnite si prosím súvisiace produkty k ponorným čerpadlám. Pokiaľ máte kopanú studňu, p ri výbere zohľadnite predovšetkým výtlak , prietok a dĺžku napájacieho kábla , u čerpadlá do vrtu pridajte navyše požadovaný priemer. Konstrukce a funkce: Přečerpávání srážkové vody do.


Výběrem vhodného čerpadla do vrtané studny získáte roky bezstarostného provozu a pohodlného fungování vaší domácnosti. Vybrat si můžete snadno podle šířky vašeho vrtu. Pro pohodlnou instalaci doporučujeme volit. Hloubka ponoru může být metrů.


Teplota vody může dosáhnout maximální stupňů. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků. Vícestupňové třípalcové ponorné čerpadlo pro úzké vrty a studny.

SKM 1ponorné čerpadlo do vrtu - do studny , kabel m. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pri spuštění KÄRCHER BP - napr. Motor nerez, těleso a oběžné kolo z mosazi. Vhodné na chaty, menší R závlahy, postřik zahrádek apod.


Hodnocení produktu: 1 (). Ponorné čerpadlo do studní a vrtů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky