středa 9. listopadu 2016

Topeni voda voda

CZ pro Vás připravil širokou nabídku všech nezbytností, které voda potřebuje k pohodlné cestě vaší domácností. Kromě trubek, čerpadel, ohřívačů vody či akumulačních nádrží zde najdete také potřeby pro měření a regulaci vody. Instalatéři, topenáři a plynaři - pohotovost. Díky technologii, kterou využíváme, je čištění trubek otázkou chvíle, náklady jsou nízké a úspora nezanedbatelná.


STIEBEL ELTRON, NIBE, DE DIETRICH, CARRIER.

Dobrý den jsme skupina instalatérů a topenářů a nabízíme Vám opravy i rekonstrukce rozvodů vody, topení, plynu, strojní čištění kanalizace. Zajišťujeme výměny kotlů i bojlerů. WC rozvody v nových i starších stavbách rekonstrukce bytových jader na klíč (včetně zednických, obkladačských a elektrikářských prací). Vítejte v našem obchodě. Neváhejte u nás poptat zboží, které nemáme výslovně v nabídce v eshopu.


U nás si určitě vyberete z širokého sortimentu TOPENÍ, VODA , PLYN, KANALIZACE, KOTEVNÍ TECHNIKA, SANITA, OBKLADY DLAŽBY, SÁDROKARTONY, STAVEBNÍ CHEMIE a STAVEBNÍHO MATERIÁLU, BARVY LAKY a NÁŘADÍ. Energii získanou při nízké teplotě přečerpají na vyšší a předávají ji do otopné vody.

Nabízíme spolehlivé vodoinstalatérské a topenářské služby v Sušici a okolí. Provádíme rekonstrukce koupelen, montáže a rekonstrukce rozvodů vody a odpadů, instalace sanitární keramiky a jiné instalatérské práce. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Venkovní vzduch je nasáván ventilátorem do tepelného čerpadla a postupuje přes výparník tepelného čerpadla, kde je z něj odebíráno teplo a dochází k jeho ochlazování. Od svého založení se firma zabývá kompletní dodávkou a montáží vytápění budov, montáží vodoinstalace a plynu.


Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Voda , topení, plyn, obnovitelné zdroje. Konzultaci ohledně montáže a dodávky topení vám poskytneme zdarma. Voda - kanalizace – v bytech, rodinných domech – v nebytových budovách – kompletní generální opravy a rekonstrukce stávajících rozvodů – opravy, výměny včetně nové instalace spotřebičů (bojlery, pračky, myčky, …) – opravy stoupacího vedení, bytových přípojek a bytových rozvodů – opravy odpadního potrubí, odpadních bytových přípojek a sifonů.


Stále sledujeme nové trendy, materiály a postupy, proto Vám můžeme nabídnout rychlou a spolehlivou práci, včetně kompletní projektové dokumentace. Zabýváme se všemi druhy instalatérských služeb. Největší priority klademe na vysokou kvalitu služeb, naprosto profesionální přístup a maximální spokojenost našich zákazníků.


Tepelná čerpadla, voda , topení - Jan Klouček - Mohelnice nad Jizerou, Liberec, Mladá Boleslav, Praha Vítáme Vás na webových stránkách firmy Jana Kloučka. Firma Ludvík - topení - voda , s. Nabízíme kompletní služby v oboru voda , topení a tepelná čerpadla.

Sídlem naší firmy je Mohelnice nad Jizerou, ale působíme v celém Středočeském kraji. Tepelné čerpadlo vzduch- voda má několik variant, vybereme pro vás tu nejvhodnější: Vzduch – voda , dělená konstrukce (split) je velmi variabilní v umístění. Provádíme montáže všech druhů topení, kotlů, ohřívačů, plynových spotřebičů. INSTALATÉR CENTRU dále nabízí plynofikaci na klíč a to včetně projektu a uvedení do provozu.


Prodej a montáže vodoinstalačního materiálu. Práce topenářské, instalaterské. Zaměřujeme se na veškeré instalatérské práce zejména v okolí měst Holice a Pardubice. Hlavním zaměření se pro nás stávají rodinné domy nebo malé průmyslové objekty.


Maloobchodní prodejna Masná 7b Dostupnost MHD: Přímý spoj z hlavního nádraží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky