středa 16. listopadu 2016

Obkladové panely do koupelny

Moderní doplněk pro Vaše bydlení jsou obkladové panely. Posunou Vaše bydlení o kategorii víše. Spojených státech vybrány návrháři interiérů za nejvíce inovativní a ekologicky šetrný výrobek roku. D stěnové panely jsou navrženy tak, aby spolu tvořily vzor.


Veškeré obkladové panely Vilo Motivo a Kerradeco jsou univerzální.

Dají se tedy použít do všech interiérových místností bez ohledu na zvolený typ obkladu nebo dekor. Mají perfektní plastické i barevné provedení a vzhled prakticky k nerozeznání od obkladaček. Obkladové desky do vlhkého prostředí. Nejčastěji se obkladový panel používá do koupelny místo klasických kachliček, ale hodí se i do kuchyně za kuchyňskou linku.


Používají se jako vnitřní, tzn. Lepení je poměrně jednoduché. Pomocí vodováhy je třeba si nalinkovat vodorovné čáry, aby byly 3D pvc panely na stěnu nalepeny rovně.

Dodáváme obklady, plastové palubky a panely různých typů a dekorů, pro obklady fasád a stěn v interiéru. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Alternativou k běžně používaným obkladům jsou obkladové panely z PVC.


Je to zcela nový a inovativní výrobek, inspirovaný nejnovějšími řešeními v oblasti designu. Motivo je obkladový panel vyrobený s využitím 3D technologie digitálního tisku, která umožňuje dosáhnout velmi realistické ztvárnění jakéhokoliv povrchu. Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny , podívejte se na nabídku FAVI.


Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro oranžové, zelené, až po tmavou a černou. Máme také oblíbené mozaiky nebo kamenné obklady. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými kachličkami.


Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou. V eshopu je keramická dlažba Rako. Také nabízíme obklady Rako do kuchyně, koupelnové a kuchyňské obklady, dlaždice, kachličky a obklady do koupelny.


Přesto, že se rychlá rekonstrukce panelákové koupelny jeví jako problém, nemusí to tak být. V době, kdy se urychlují stavby celých domů, by přece nemělo být provedení rychlé rekonstrukce tak malého prostoru, jakým koupelna je, žádným problémem. Vážení zákazníci, prodej na e-shopu jsme nepřerušili a stále přijímáme vaše objednávky.


Zboží, které máme skladem odesíláme v obvyklých termínech.

Pokud budete potřebovat poradit s vaší objednávkou, volejte. Rádi vám se vším poradíme a pomůžeme. Plánujete rekonstrukci? Náš sprchový kout v sobě spojuje styl s funkčností a dokonale zapadne do vaší koupelny. Pochromované profily a boční panely z ESG (jednovrstvého bezpečnostního skla) propůjčují sprchovému koutu čistý vzhled a vnesou do vaší koupelny elegantní styl.


Vďaka 3D efektu dokážu oživiť vaše steny a dokonale imitujú materiály ako drevo, kameň či dlažbu. D obklady sú určené na obklad stien v interiéri. Série obkladů a dlažeb do koupelny.


Do každé akrylátové vany je možné nainstalovat hydromasážní systémy, které z vaší akrylátové vany udělá domací relaxačí kout. Nejedná se o akrylátové vanyvyrobené z ABS desek. Více o akrylátových vanách zde.


Sprchové masážní panely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky