pondělí 14. listopadu 2016

Dakon dor n 25 recenze

Na trh je dodáván v několika výkonech, a to 1 2 ale také. Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Jedná se o první výrobek, u kterého bylo použito zcela nové kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Martin Václavík Přidáno: 12.


Kotel je dodáván ve jmenovitých. Nový ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Po přečtení recenze od Lada jsem to nevydržel a musím odpovědět. Pan Láďa je asi trochu blázen,který mění tento automat za obyč plechovku. Je to trochu o zapojení kotle do systému a pak o kvalitě uhlí. Dakon Dor Fktery budu menit za Dakon vyrobek je kvalitne zpracovan jeho deklarovane.


DAKON DOR FETrecenze. To je zajištěno splněním podmínek ekodesignu a zařazením do nejvyšší emisní třídy 5. Hodnocení produktu:. Zakoupeno v AAAradiatory. Předělám rozvody a vstup do komína a koupím kotel jiný.


Varuji zájemce před tímto produktem ( nemohu napsat kotlem, kotel to není, jen tak vypadá ) ! Hlavní výhodou je vysoká účinnost a ekologické vytápění. Dakon proto uvedl na trh nový ocelový automatický kotel pod označením DOR N Automat. Jde o první produkt, který použil zcela nové kotlové těleso. Mezi výhody patří vysoká účinnost, nízké tepelné ztráty a praktická násypná šachta. Toto těleso bude postupně použito v celé řadě nových ocelových kotlů, což nám opět zajistí vysokou sériovost výroby a zákazníkovi přinese prvotřídní kvalitu.


Vadou na kráse může být emisní třída 4. V této části naleznete vyhledávač autorizovaných prodejců výrobků značky Dakon. Odborní pracovníci našich prodejních partnerů Vám rádi pomohou zvolit vhodný výrobek, který bude nejlépe odpovídat Vašim požadavkům a potřebám. Kompletné informácie k výberu.


SN EN 303-- platí pro hnědé uhlí (ořech 2) a dřevěné pelety. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Dakon DOR N Automat se zásobníkem 2litrů Splňuje 4. Tepelný výkon lze nastavit v rozmezí 5‒kW. Velkou výhodu představuje samozapalování pelet a také velmi dobrá efektivita jejich spalovaní. U skladového zboží expedice do hod! Výdej na 20ti pobočkách. Náhradní díly na kotle DOR máme skladem.


Dakon - DOR 5N Automat je dodáván jako demontovaný na kotlové těleso, podavač paliva se zásobníkem a na paletě zvětšeného rozměru je uloženo i všechno další příslušenství. Například nerezová vložka a podávací šnek paliva, opláštění kotlového tělesa a dvířek, elektroinstalace včetně skříňky regulace s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky