pátek 25. listopadu 2016

Olej na drevo do interieru

Na pohľadové a namáhané plochy sa olej aplikuje v dvoch, prípadne až troch vrstvách, pričom prifarbený olej sa vždy aplikuje len ako prvá vrstva. Na vnútorné plochy sa aplikujú 1-vrstvy, vždy podľa požiadavky na kvalitu a hladkosť povrchu. Oleje a vosky chránia drevo tým najprirodzenejším spôsobom. Ich úlohou nie je vytvárať na povrchu lakový film, ale impregnovať drevo do hĺbky a tým vytvárať prírodný vzhľad upravených povrchov. Tieto materiály majú v dnešnej dobe stále širšie uplatnenie.


Belinka olej Tung je tungový olej , ktorý sa používa na ochranu dreva, ktoré je vystavené poveternostným vplyvom a ktoré je odolnejšie, napr.

Přírodní oleje na dřevo pro profesionály i kutily. Olej je určený k ochranným a dekorativním nátěrům dřevěných podlah, nábytku, obložení, schodišť, schodů apod. Receptura je vhodná i na nátěry hraček a dětského nábytku a podkladů, které přicházejí do přímého styku se suchými potravinami.


Univerzálny olej na drevo do interiéru V tejto kategórii sa nachádzajú interiérové oleje na drevo , ľanový olej a tiež fermež napúštacia. Na povrchu dreva nezanechávajú žiadnu vrstvu. Oleje na drevo majú vyššiu výdatnosť na mnež je to u. Balakryl ponúka interiérový olej na drevo na báze prírodného včelieho vosku.


Je určený k ochranným a dekoratívnym náterom drevených podláh, nábytku, schodov a pod.

Olej je protišmykový, má atest pre hračky i styk s potravinami. Tvrdý voskový olej na dřevo s vysokými nároky na odolnost , jako jsou podlahy, nábytek, stěny a jiné dřevěné zařízení bytu. Odpovídá EN71- hračky a dětský nábytek. Farby, laky, lazúry, oleje na drevo do interiéru V tejto kategórii Vám odporúčame farby na drevo , oleje na drevo a laky na drevo , s ktorými je bezpečná práca v interiéri.


Nehrozí Vám teda to, že sa pri práci nadýchate škodlivých výparov. Vyberte si z menu vľavo to, čo idete natierať. Výsledkem posledního vývoje v oblasti olej -voskových povrchových úprav jsou oleje na dřevo vytvrzované UV paprsky, používané v průmyslové výrobě dřevěných podlahovin i nábytku.


Správny olej na drevo do interiéru, je olej ktorý je zdravotne neškodný, s dlhotrvajúcou ochranou a mal by udržiavať prirodzenú elasticitu a vzhľad dreva. Nezabudnite, že olej je v prvom rade mastný. Lazúru a lak na olej už nenanesiete. Farba na drevo aj v spreji.


Nábytok a drevo môžete ošetriť aj farbou na drevo v spreji. Dnes sa na trhu stretnete s rôznymi druhmi farieb, transparentných lakov a sprejov na vodnej báze. Predtým, ako sa do práce so sprejom pustíte, poriadne ho vo. Najlepší olej na drevo do interiéru špičkovej kvality od švajčiarskeho výrobcu diotrol, ktorý je na olejovej báze, vodou riediteľný, ekologický, bez obsahu biocídov.


Inými metódami sú: nanášanie štetcom alebo valčekom. Nechajte olej vsiaknuť počas 1-minút.

Utrite prebytočný olej do čistej j handry alebo do absorpčného papiera, a následne utrite povrch rovnomerne suchou handrou v smere vlákna. Z hlediska ochrany dřeva značka OSMO nabízí speciální nátěry na bázi přírodních olejů a vosků. Výrobky z řady ochrany dřeva jsou vyrobeny bez obsahu organických biocidů, proto jsem naprosto zdravotně nezávadné a jejich použití ve vnitřních prostorách je opravdu široké. Všetky môžu byť žltkasté vo svojej prirodzenej farbe alebo doplnené pigmentom, aby dokázali natónovať drevo do všetkých farieb dúhy bez toho, aby stratilo na pútavosti svojej kresby.


Interiérový olej na drevo na báze prírodného včelieho vosku, vhodný na mäkké aj tvrdé drevo , na drevené podlahy, obloženia, schodiská, nábytok a ďalšie predmety z dreva v interiéri. Vyživuje, chráni a ošetruje drevo. Chráni drevo zvonku aj zvnútra. Olej je velmi hustý, je potřeba ho naředit pro lepší proniknutí do dřeva a lepší aplikaci.


Doporučujeme ředit 5:pomerančovým olejem nebo terpentýnem ( na litr oleje 2ml pomerančového oleje). Voskový olej na dřevěné podlahy a stěny, bezbarvý, 1lt CIRANOVA. Tvrdý olej na povrchovou úpravu dřeva, podlah apod.


Je vhodný hlavne na povrchovú úpravu vnútorných častí zrubov, chát, dreveníc, schodísk, bytového nábytku, detského nábytku a hračiek. Mořidla, Barvy na dřevo. V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu. Vďaka hodvábne jemnému, ale zároveň odolnému filmu, ktorý na podlahe zanechajú, je povrch odolný voči ošlapání, odpudzuje vodu a nečistoty a je trvalo zaťažiteľný. Tvrdé voskové oleje, Farby- na - drevo.


Vyskúšajte obľúbený ľanový olej na drevo , ktorý preniká do štrukúr dreva a chráni ho pred mechanickým poškodením či nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Ponúkame produkty s rôznym využitím od overených výrobcov - vyberte si oleje na drevo značky Belinka, Chemolak, Balakryl či Natrima a iné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky