pátek 25. listopadu 2016

Elektrické ohradníky pro skot

Elektrické ohradníky pro skot

Jezdecké a chovatelské potřeby, doplňky pro koně a jezdce, vybavení sedloven. Dalším hlediskem při výběru je zdroj napájení. Ohrady pro ovce, ovčí ploty, ovčí ohradní pletiva, ohradní panely pro ovce, elektrické ohradníky pro ovce, elektrické oplocení pro ovce, elektrické hrazení pro ovce, prodej spotřebního materiálu pro zemědělství. Skot — Poháněče elektrické — Chovatelské potřeby Driml.


Elektrické ohradníky pro skot

Nacházíte se: Skot Poháněče elektrické. Na této stránce naleznete elektrický ohradník pro zvířata. Klikněte na obrázek zvířete, na které sháníte elektrický ohradník a stránka vás automaticky přesměruje na danou kategorii.


Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s. Pro ovce jsou vhodné zdroje silné, naopak pro koně slabší - koně silné impulzy psychicky traumatizují. Ale i výkon přístroje a regulace. Největší výkon mají SÍŤOVÉ zdroje, nepotřebují údržbu, jsou vhodné pro velmi dlouhé ohrady a všechny druhy zvířat. Chovaná zvířata se dělí na citlivá - psi a koně, méně citlivá - skot a ovce.


Elektrické ohradníky pro skot

Pro méně citlivá zvířata jsou vhodné ohradníkové zdroje s výstupní energií impulsu vyšší než jouly. Pro lepší orientaci ve zdrojích na elektrické ohradníky doporučujeme technické údaje zdrojů pro elektrické ohradníky. Jsme český výrobce generátorů fencee pro elektrické ohradníky. Díky mnohaletým zkušenostem s výrobou a prodejem výcvikových produktů značky Dogtrace a zázemí naši mateřské společnosti VNT electronics s. Ohradníky jsou určeny pro chov ovcí, skotu a koní apod.


Příslušenství k ohradníkůzdoje, ohradníkové ocelové lanka, spínače, izolátory apod. Pohaněč HOT - SHOT je určen k pohánění hospodářských zvířat pomocí el. Zdroje energie je suchých baterií V, spuštění se prování po vysunutí pojistky a následným stiskem tlačítka na spodní straně přístroje. Pro skot Pro skot Na ohradníky pro skot použijte zdroje SZa SZ3 pokud máte k dispozici síťové napětí.


V našem eshopu naleznete kompletní nabídku komponent na elektrické ohrady vhodné pro pastevní chov skotu. U nás můžete vybírat ze širokého sortimentu zdrojů pro elektrický ohradník. Každý, kdo někdy stavěl anebo bude stavět elektrické hrazení, je postaven před problém, jaký typ vodiče zvolit.


V podstatě se lze rozhodovat, pokud budeme mluvit o pastvě skotu, o dvou variantách hrazení. Eshop nabízí populární finské el. Olli od firmy Farmcomp.


Elektrické ohradníky pro skot

V, napětí ohradníku při odporu 5ohm:. Výkonný model elektrického poháňača s vymeniteľnými nástavcami vyrobenými zo špeciálnych karbónových vlákien, vhodný pre poháňanie ošípaných aj hovädzieho dobytka. Zdroj impulzů, uzemnění, přívod k ohradě, sloupky nebo tyčky, izolátory a konečně samotný vodič - lanko, drát nebo páska. Výběr zdroje pro elektrický a ostatních so.


Lanový izolátor pro ohradníková lana do Ø 8mm, 25kusů. Izolátor pro elektrické ohradníky , ideální pro elektrická lanka do Ø 8mm a drát. Robustní, vyrobený z pevné umělé hmoty, určený. Neustále inovujeme, abyste měli jistotu prvnotřídní kvality produktů.


ALM - potřeby pro chov skotu, ovcí a koní. Bič elektrický KAWE - nový model. Nový model elektrického biče KAWE s vyšší odolností i účinností, lze k němu použít nádstavec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky