čtvrtek 10. listopadu 2016

Rmutová čerpadla

Souosé rmutová čerpadla s motorem na čerpání hustých látek, potravinářských a vinařských tekutin. Na výběr jsou čerpadla různých variant a kombinací - s frekvenčním měničem a dálkovým ovládáním. Frekvenční měnič: zajišťuje regulaci otáček čerpadla , kdy je možno čerpat kapalinu z minimálním sacím výkonem na hranici z výkonu čerpadla.


Tím je u čerpadla zaručena variabilita čerpání různých látek s. Rmutová čerpadla jsou dodávána buď s variátorem, převodovkou nebo s řemenovým pohonem. Těleso čerpadla i podvozek jsou z nerezové oceli, rotor je z potravinářské pryže.

Přehled: GR na desce Základní technické údaje čerpadla GR. Pracovní oblast čerpadla. Pokud by jste měli zájem o tento produkt neváhejte a kont.


O společnosti Techfruit s. Společnost Techfruit s. Rmutová souosá (koaxiální) čerpadla , Sortiment, Liverani. Nerezová nízkootáčková rotační čerpadla ( rmutová čerpadla ) s flexibilním oběžným kolem, používaná především pro přepravu jemných, křehkých a viskózních kapalin, také s pevnými částicemi v suspenzi. Běžně čerpají pevné částice do mm.

Rychlost čerpadla je stálá. Na přání zákazníka lze přikoupit měnič rychlosti nebo tepelný senzor, který čerpadlo zastaví, jestliže dojde čerpaná. Vinařský ráj Katalog Sklizeň a zpracování Čerpadla Rmutová. This is an example page.


It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). EKONOM s jednou rychlostí. Zvláště vhodný pro přenos jemných, křehkých a viskózních tekutin, také s. Ponorná nebo povrchové čerpadla na vodu nacházejí využití při zavlažování a zalévání, zásobování pitnou a užitkovou vodou. S tímto typem čerpadel je možné čerpat čistou nebo mírně znečištěnou vodu. Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Kiesel s excentrickým šnekem jsou ideální pro výrobce vína a ovocných šťáv. Bez problémů dopravují ovoce s kousky, rmut s odstopkovanými nebo neodstopkovanými hrozny, kvasnice, výlisky, víno, mošty, koncentráty.


Jsou vhodná k čerpání vody ze studní, nádrží, na zavlažování, i jako součást vodárny na zásobování chat, rodinných domů zemědělských či průmyslových objektů. Vřetenová čerpadla do kopaných studní. Nabízíme čerpadla známých výrobců jako jsou Grundfos, Wilo, Calpeda, KSB a spoustu dalších. Klimatizace do bytu a domu.


Rotor čerpadla je z potravinářské pryže.

Výhradní dovozce čerpadel, armatur, tlakových nádoby a dalšího sortimentu pro ČR. Zastupujeme firmy Calpeda - čerpadla , CIMM - tlakové a expanzní nádoby, Ebara - čerpadla , Liverani - rmutová čerpadla , Elbi. Nerezový vozík určený pro čerpadla Liverani MINI, MIDEX, MINOR Jednoduché přepravení čerpadel, na vozík je … Vozík k čerpadlu Liverani Maxi 5. Tělo čerpadla je z nerezové oceli AISI 304. TIFONE jsou stroje nejvyšší kvality a zákazník tak může počítat se záručním i pozáručním servisem. NA PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA JDE ČERPADLO ZA PŘÍPLATEK PŘEDĚLAT NA JEDNOFÁZOVÉ.


Zajistíme všechny náhradní díly. Svým provedením jsou určena zejména pro použití v potravinářském průmyslu. U těchto čerpadel je oběžné kolo z. Naše prodejny jsou otevřené.


Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky