středa 30. listopadu 2016

Držák na mobil do ventilace auta

Některé umožňují i dobíjení vloženého přístroje pomocí integrovaného dobíjecího kabelu s 12V koncovkou. Príslušenstvo pre každý telefón od špecialistu. Najširšia ponuka 100tis. Zásielkový obchod a zázemie predajne. Pořiďte si držák , který jednoduše zasunete do mřížky ventilace.


Packy držáku jsou osazeny pryží, takže se nemusíte bát, že by vám mobil vyklouzl, a navíc si snadno nastavíte horizontální nebo vertikální polohu držáku. Univerzální držák na telefon či navigaci do auta. Connect IT InCarz Mje kompatibilní s většinou telefonů o úhlopříčce 5–″ a můžete ho uchytit na palubní desku nebo na sklo.


Díky 360° otočnému kloubu si ho nastavíte přesně tak, jak potřebujete. Magnetický držák do auta pro mobilní telefony, minimální rozměry, moderní design, univerzální kompatibilita, perfektní stabilita, určen do mřížky ventilace, černá barva. Telefon se do nich následně připevňuje pomocí magnetického uchycení, nebo pomocí jednoduchého zasunutí do držáku. Existují i speciální zabudované držáky, které jsou určeny pro konkrétní typ auta.


Držák na mobil do ventilace auta

Magnetický držák na mobil do auta Řešíte, kam a jak uchytit mobilní telefon v automobilu a současně vyhovět dopravním a bezpečnostním předpisům? Pak jistě řešíte otázku, kam s telefonem. V dnešní době těžko můžete podnikat dlouhé cesty a telefon mít zahrabaný kdesi hluboko v tašce.


Obzvlášt, když se jedná o cesty služební. Držák na mobil do auta Demarion. Pak využijte tento držák na telefon Hama ALU disponující speciálním magnetem pro maximálně pevné uchycení. Mobilní telefony s garancí, poradenstvím a profesionálním servisem. V našem e-shopu naleznete držáky do auta a mnohem více!


Sháníte stabilní držák na mobil do auta , který vám nebude bránit ve výhledu a bude vám ve všech směrech vyhovovat? Velice snadná instalace. Přehledná nabídka s praktickými radami na Mobilopolis. Stačí jednoduše rozevřít kleště držáku a upevnit do něj váš mobilní telefon. Díky měkkému polstrování vnitřní strany kleští bude váš telefon bezpečně uchycen a připraven pro han.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Toužíte po držáku do auta. Evolveo Chargee CarWLsám rozpozná, že je baterie nabitá a nehrozí tak její přebíjení. Uchycení telefonu je řízeno elektricky. Velmi praktický magnetický držák na jakýkoliv mobilní telefon či navigaci.


Použití: Můžete kovový hranatý lepící plíšek přilepít na (hladký a rovný) povrch telefonu či krytu nebo můžete jen tento plíšek vložit za Váš kryt. Dále plastový držák snadno připevníte do mřížky ventilace. CD přehrávače, na opěrku hlavy, do autozásuvky a mezi přední sedadla. Stačí ho umístit do ventilační mřížky a do pevných roztažitelných pacek umístíte telefon. Díky pružince držák mobil pevně uchopí.


Celly držák mobilu Airvent Plus, černý (MOUNTVENTPLUSBK) se upevňuje do mřížky ventilace a vejde se do něj telefon s úhlopříčkou do , který v něm můžete libovolně natáčet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky