středa 2. listopadu 2016

Jaké topítko do akvária

Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko. Většina topítek má tvar kolíku. Topítka jsou malá, nenápadná, ale zároveň výkonná a bezpečná.


Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv.

Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení, které se o tuto činnost postará. V naší nabídce naleznete celou řadu topení do akvária , která zajistí ohřívání vody na teplotu vhodnou pro akvarijní rybičky. Nabízíme samozřejmě i topítka s termostatem, ten se. Vysoce kvalitní, bezpečné a precizní topítko s termostatem pro akvária do 1litrů. Výběr akvária a všech dalších nezbytností s ním spojených si předem pořádně promyslete.


Do značné míry je vše (velikost, design, živočichové…) ovlivněno množstvím peněz, které do něj chcete investovat. Vždy berte v úvahu nejen pořizovací cenu, ale i dodatečné náklady na provoz a koupi dalšího vybavení. Každá mistička je jedno krmení.

Kolik tedy vložíte do mističky krmiva, tolik jej krmítko do akvária vhodí. Umístění na akvárium – většina krmítek je bez problémů uzpůsobena pro jednoduché přichycení ke stěně akvária. Pokud máte akvárium s krytem, je nutné, aby byl v krytu otvor a na něj krmítko položíte. Takže čtěte pozorně popis produktu.


Vždy kupujte topítko dimenzované na vaši nádrž a vždy pečlivě čtěte návod! Topítko – jaké mám koupit a jak ho nastavit? Pokud do akvária umístíte nové topítko , nastavte na začátku vždy nižší teplotu než požadujete. Choďte pravidelně co hodinu kontrolovat teplotu v akváriu a případně zeslabte či zesilte.


Akvária se v podstatě rozdělují na sladkovodní a mořská. Jaké jsou druhy akvárií. Nádrže můžeme zakoupit o objemech od litrů až do 3litrů.


Větší akvária se dají pořídit na zakázku. Je lepší (a levnější) investovat do rostlin hned na začátku větší částku, než jich koupit málo a čekat, že se to (možná) rozroste a namnoží. Pro začátek zvolte rybky, nenáročné na chov, např. Počet zvolte podle velikosti akvária – součet délky všech rybek v dospělosti by neměl přesáhnout objem akvária v. Neříká, že nefunguje, ohříval vodu spolehlivě, ale je potřeba počítat s tou kalibrací.


Já kdybych ho dal do akvária a nastavil na něm 29°C, tak mám vodu cca 32°C a to už by mohlo u někoho kdo má ryby citlivější na teplotu znamenat problém.

Nezbytné vybavení každého akvária ? Aby život ve vašem akváriu plynul spokojeně, budete potřebovat akvarijní osvětlení, které nahrazuje sluneční svit. Nutností je také filtrace, vedle které je vhodné umístit topítko - tím zajistíte rovnoměrné prohřátí akvária. Ahoj potřebovala bych poradit jaké topítko zvolit pro dvě betty do 15l akvária.


Jen je pro akvarko 20x20x20cm (o ktere tady tazateli slo) trosku dlouhe, to Blau 15W se vejde s prehledem i na stojaka a nebude delat az tak moc parady, je cele udelane aby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky