čtvrtek 10. listopadu 2016

Dražice okc 300 ntrr bp

Dražice okc 300 ntrr bp

Zásobování teplou užitkovou vodou domácností, bytů, rodinných domů, malých provozoven apod. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Možnost zabudování elektrického topného.


Dražice okc 300 ntrr bp

Plačiau Vandens šildytuvų priedai. Dražice OKC 3NTRR BP. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Dėka esamų dviejų šilumokaičių šie boileriai puikiai tinka kombinuotoms šildymo sistemoms, kuomet yra montuojami saulės kolektoriai ir kieto.


Zásobník je možno doplnit o elektrickou topnou jednotku. Tento ohřívač vody je izolován polyuretanovou izolací (průměrně mm), která zaručuje nízké teplotní ztráty. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač k postavení na zem, s boční přírubou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zásobníky jsou vybaveny jedním (NTR) nebo dvěma ( NTRR ) výkonnými spirálovými výměníky.


Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 160– 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Stacionární bojlery s tlakem MPa. Novější řada smaltovaných zásobníků k postavení na zem v objemových řadách 160– 3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů.


Galimybė įmontuoti keramikinį TPK serijos teną. Nėra teno salyčio su vandeniu Šildytuvo talpa ir flanšo dangtis pagaminti iš tokio pačio plieno, todėl nevyksta elektrocheminė korozija. Pastatomas greitaeigis vandens šildytuvas 3litrų. Palyginti (0) Pastatotmas greitaeigis netiesiogin. Dál už hledat nemusíte!


Modele standar cu flanşă laterală ( BP ) OKC 1– 3NTR – boiler de sol cu preparare indirectă ACM, cu o singură serpentină, cu posibilitatea conectării la o singură sursă de încălzire. OKC 200- 3NTRR – boiler de sol cu preparare indirectă ACM, cu serpentină dublă, cu posibilitatea conectării la două surse de. Tam būtina atskirai įsigyti kaitinimo elementą.


Používáním tohoto webu s tím. S nepriamim ohrevom DZ DRAŽICE. Olcsó OKC300NTRRBP Indirekt tárolók árak, akciók. Drazice két hőcserélős, elektromos fűtőbetét nélküli használati meleg víz tároló 3liter Az OKC NTRR tárolók elsősorban használati-meleg víz készítő napkollektoros. Lietojot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai SB SIA tīmekļa vietnē.


Dražice okc 300 ntrr bp

Atsiimkite prekes Vilniuje Atsiskaitymas atvežus Akcija galioja iki. Při propojení obou výměníku. Nová řada smaltovaného nepřímotopného ohřívače pro solární systémy k postavení na zem o objemu 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů.


Geriausios kainos garantija, metų patirtis. Technický list na stiahnutie Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s dvomi rúrkovým výmeníkmi tepla - ohrev z externého zdroja tepla. BP sērija (ar sānu flanci).


Dražice okc 300 ntrr bp

Jaunākā sērija stacionāriem, kombinētiem ūdenssildītajiem ar tilpumu no 1- 300l ar emaljētu rezervuāru un jaudīgu vienu vai diviem (no 2L sākot) siltummaiņiem. Pie abu siltummaiņu pieslēgšanas maksimālo jaudu var sasniegt līdz kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky