pondělí 7. listopadu 2016

Prestavba kovarson

Prestavba kovarson

Přijďte navštívit náš stánek na výstavě Aquatherm v Praze od 3. Get without the ads. Skip trial month free. Doprava zdarma po ČR (při platbě převodem na účet).


Prestavba kovarson

A to vše za čtvrtinovou cenu nového automatického kotle! Při zvednutí emisní třídy přestavbovým balíčkem se z kotle stává jen kotel automatický na předepsané palivo uvedené na novém štítku kotle. Balíčky jsou k dispozici od firmy KOVARSON s. VIADRUS U2 Ua ­DAKON FB.


Po přestavbě kotle bez přestavbového balíčku zůstává emisní třída kotle původní. Do dna stávajícího kotle se nejprve vyřeže otvor, topení tak bude probíhatpod samotným roštem kotle. Horké plyny stoupající směrem nahoru vytopí celé kotlové těleso.


Všetko je certifikované a vyvíjané podľa najprísnejších európskych noriem. Vyrába se široká škála automatických kotlov v litinovom alebo oceľovom provedení na hnedé uhlie a drevené pelety. PANDA zajišťuje udržování požadované teploty vody v kotli vybaveném šnekovým podavačem. Díky svým pokročilým funkcím zajišťuje ekonomickou a automatickou práci celé instalace ústředního topení (ú.t.), teplé užitkové vody (t.u.v.), podlahového topení a cirkulačního čerpadla.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Dobrý deň tento rok som spravil prestavbu kotla Viadrus Una automat. Prosím Vás o radu kto s podobným kúrením máte skúsenosti a viete niečo vecné poradiť o nastavenie systému.


Kúrim cca 2metrov štvorcových, nezateplený dom. Náš partner KOVARSON s. Sada obsahuje násypku,podstavec,šnekový podavač a ovládání. Veškeré jejich produkty jsou certifikovány a vyvíjeny dle nejpřísnějších evropských norem. Máme KOVARSON Predátor - už asi 3tí měsíc.


O počátku velké problémy s podáváním paliva-stále to nepracovalo tak jak mělo. Teď to topí celkem OK ale zase problém -občas to kouří. Reklamovali jsme - vyrobce se s náma nebabral - odpověděl písemně, že to tam kouřit nemůže. Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně?


Prestavba kovarson

Přestavba kotle Viadrus na automat. Prestavbová sada KOVARSON pre kotly Viadrus U2 3-10čl. Prodám zánovní přestavbovou sadu Kovarson na kotel viadrus 5-ti článek.


Výběru neodpovídá žádná položka. Použitá prestavba je Kovarson univerzálny horák 6-27KW, použitá riadiaca jednotka je SPARK. Firma Kovarson je jednou z předních firem tuzemského trhu, která se zabývá instalací automatických kotlů a přestavbou stávajících kotlů. Servisní a montážní poradenství po celé ČR a SR tvoří síť, díky které je zákazník seznámen se všemi informacemi týkající se našich výrobků. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


U- DOPRAVA ZDARMA, Do vyprodání skladových zásob. Vysoce kvalitní hliníkový ventilátor s oběžným kolem a kovovým mot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky