středa 9. listopadu 2016

Plynový ohrievač vody quadriga

Zásobníky, bojlery, ohrievače na vodu QUADRIGA. Cieľom spoločnosti, ktorá už v období svojho vzniku mala najširšiu ponuku plynových a elektrických zásobníkových ohrievačov vody ako aj plynových kotlov, je zvýšenie náročnosti nášho trhu a tým i technického vybavenia našich domácností na úrovni súčasnej vedy a techniky. Pracovníci firmy neustále monitorujú.


Zařízení má konstrukci jako plynové zásobníkové ohřívače užitkové vody s odvodem spalin přes obvodovou stěnu - už nevyžaduje připojení na komín. Přívod spalovacího vzduchu a odvod spalin lze realizovat buď.

Quadriga plynové ohrievače vody. Všetky typy je možné prevádzkovať ako na zemný. V návode nájdete mnoho užitočných rá ako správne používať a udržiavať váš plynový ohrievač vody. Stacionárny plynový zásobníkový ohrievač vody.


Predajná cena bez DPH32€. Má piezoelektrické zapaľovanie. Pri rekonštrukcii alebo.

Ohrievače sa inštalujú v domácnostiach, penziónoch, menších. Ohrievač je vybavený horčíkovou anódou inštalovanú v zásobníku. V bežných podmienkach je životnosť anódy približne rokov. Súčasťou balenia je aj vodovodná batéria.


Vzhľadom k menšiemu výkonu nie je teda práve vhodný pre zapojenie na sprchu a vaňu. Odťah spalín je vyvedený do miestnosti, ohrievač totiž nevyžaduje. Dôvod predaja: výmena kotla s vlastným ohrevom. Bojler je používaný ale plne funkčný. Bližšie špecifikácie viď foto.


V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Tento parameter má priamy vplyv na ohrievanie a rýchlosť ohrevu vody (najmä v prvom type bojleru, čo je bojler akumulačný). Jedným z ďalších dôvodov prečo sa bojler nachádza najčastejšie v kúpeľni je, že je výhodné mať ohrievač vody v tesnej blízkosti spotrebného objektu. V rozmedzí viac ako tri metre, alebo s jasnou.


Náplň je jednoduché vymeniť a dochádza tak k okamžitému ohrevu vzduchu. Spotrebič, ktorý odvádza naozaj vzácnu prácu. Ohrievač vody je dnes nevyhnutnosťou a zároveň komfortom, ktorý nám dokáže dopriať relax a oddych.

Ako si vybrať správny ohrievač vody ? Ktoré parametre sú pri výbere dôležité? Aká kapacita a výkon ohrievača je dostačujúca? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Plynový alebo elektrický ohrievač vody ? Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohrievače vody vám zaručia. Smaltovaná oceľová nádrž, ochranné prvky a možnosť nastavenia požadovanej teploty sú len zlomkom funkcií, ktoré Vám elektrické ohrievače vody MORA ponúkajú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky