úterý 8. listopadu 2016

Dacia duster lpg zkušenosti

Na úvod: auta jako takové mám rá rád cestuju a řídím, rád se na pěkné auta dívám a když kolem mně projede nabušenej sporťák tak se za ním otočím a fantazíruju, jaké by bylo ho řídit. Diesely se navíc dodávaly v různých kombinacích převodovek a pohonů 4xa 4x4. Duster dostal novou palubní desku a několik dalších změn.


Zhruba stovka nabízených aut má pod kapotou diesel, zbytek jsou benziny, případně verze na LPG. Hodnocení a zkušenosti s autem.

Duster používá techniku známou už z jiných modelů značky, takže nejde o žádnou modernu. Na druhou stranu jednoduchost prostá přehršle elektronických vychytávek znamená méně prvků, které se mohou pokazit. Vychází z dlouholetých zkušeností značky a jedná se o úsporné, ekologické a chytré řešení bez kompromisů v kvalitě nebo užitných vlastnostech. Although it appealed to certain audiences in its first perio it proved its success with increasing sales rates over time. A low price, given the car, comfortable and successful in design, provided you settle for economic and quiet performance finishes.


DCI 11 the LPG version has a list price lower than ben 5euros. V lze pořídit i ve verzi s tovární úpravou na pohon LPG. Tato přestavba je nabízena přímo od výrobce v nejvyšší kvalitě provedení.

Cena přestavby na pohon LPG je velmi přijatelná, k celkové ceně vozu přidává částku 20. Test najtańszego suva na rynku. Bigger Tires with Bead Lock Wheels AND LESS WEIGHT!


Vision F-Manx and Patagonia - Duration: 25:20. Na svět tehdy přišel Duster. Do testu jsme vzali Duster po posledním faceliftu, s atmosférickou šestnáctistovkou a pohonem všech čtyř kol. Dacie Duster s motorem 1. Vůz byl v akční a stylové výbavě Black Shadow. V benzínu si můžete pořídit Dustera taktéž s dvanáctistovkou TCe, jenž je s výkonem kilowat výkonnostním vrcholem celé nabídky.


Do jednoduše pojatého nákladového prostoru je možné naložit až metru krychlového nákladu, za což Dokker Van vděčí hlavně své velké výšce. Chtěl bych se zde zeptat o zkušenosti a názory na duster LPG. Již první duster se mi líbil a teď po faceliftu ještě více. Neříkám, že český LPG je stejně kvalitní jako ten italský.


Při přestavbě na LPG jsem si na doporučení plynaře připlatil za kvalitní vstřikovače AEB I-Plus. Majitel tohoto modrého štramáka taktéž podpořil tento model v získání ocenění - „Nejprodávanější osobní dodávka” na českém trhu. Duster at a glance Modern, robust and dazzling in its Desert Orange colour, Duster knows how to make a lasting impression.

If we’re being honest, we’re quite impressed with ourselves. Britain’s car buyers are crying out for simple, uncomplicated transport – one that does without the frills and fripperies so many modern cars come with. Jsou vaše obavy z nákupu tohoto auta oprávněné?


Zjistíte, jaká je reálná spotřeba a řadu dalších cenných informací. A v této politice pokračuje i druhá generace Dusteru. Jaké máte zkušenosti s LPG variantou dacie Logan MCV přímo z autosalonu.


Má velký kufr, je to bytelný auto, dobře se řídí, ale zatím se prodává jen rok, takže nikdo nemá moc zkušenosti s tím, jaká je dlouhodobá kvalita, ačkoliv dle různých testů je to vydařený model. Spořínkové na druhou mají možnost pořídit si Logan MCV i na plyn LPG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky