úterý 22. listopadu 2016

Cyklo kalhoty s vložkou

Cyklistické kalhoty od Rogelli jsme rozdělili dle určení na pánské cyklistické kalhoty a dámské cyklistické kalhoty. V podkategoriích cyklistických kalhot najdete další přesné členění na cyklistické kalhoty s vložkou , zimní cyklistické kalhoty nebo nepromokavé cyklistické kalhoty. Díky ergonomicky tvarované gelové vložce v bude vaše jízda pohodová a bezbolestná po desítky kilometrů. Naše cyklistické kalhoty s vložkou jsou z příjemného materiálu, pas mají zakončený širokým pružným lemem.


Pevné zapnutí díky přezce s nastavováním obvodu, dvě boční kapsy, nízkoprofilová boční cargo kapsa, bezpečnostní kapsička na zip.

Cyklistické oblečení z funkčních materiálů by nemělo chybět ve Vaší cyklo výbavě. Cyklistický dres z umělých tkanin skvěle odvádí pot a díky anatomickému střihu sedí na těle jako druhá kůže. Kalhoty mívají speciální cyklo vložku, která chrání sedací část proti otlakům a vyrobeny jsou z rychleschnoucích materiálů pro větší poholí. CYKLISTICKÉ ŠORTKY, KALHOTY A DRES. Na každé roční období je vhodný jiný dres!


Velosport Valenta - největší prodejce jízdních kol, cyklistického vybavení, oblečení, helem, náhradních dílů a cyklo doplňků na vysočině. Volné cyklo šortky jsou ideální pro MTB výlety spojené s turistikou.

Z prodávaných tipů bychom doporučili šortky od výrobce Silvini, které jsou nejprodávanějším produktem už něolik sezón. Pokud dáváte přednost klasickým cyklo kraťasům, jsou připraveny pro Vás zde. E-shop bez omezení Rozesílání zboží z e-shopu bude probíhat bez omezení a posilujeme také regionální rozvoz zboží přímo k zákazníkům. Vnitřní elastické kalhoty je možné. U nás nakoupíte veškeré možné kalhoty na všechny druhy sportu,.


Vše z perfektních funkčních materiálů od výrobců SILVINI, ETAPE, CASTELLI i CUBE. V servisu máme přijaté zakázky na cca týdny dopředu. Pohodlné pánské cyklistické kraťasy na kolo Force MTB-s odnímatelnými spodkami s gelovou vložkou. Další Sportovní kalhoty a tepláky značky Sensor nakupujte výhodně na lypo. POPIS PRODUKTU BRUBECK DÁMSKÉ KALHOTKY S CYKLOVLOŽKOU.


Dámské kalhotky s optimálním odvodem vlhkosti, jsou vhodné pro cyklisty, využitelné po celý rok. FORCE Bdo pasu s vložkou černo šedé. Kalhoty Dámské, pánské a dětské krátké kalhoty , kraťasy na kolo, cyklistické kraťasy s vložkou a bez vložky, freeride kraťasy, krátké kalhoty s laclem, kalhoty se šlemi.


V této kategorii naleznete veškeré cyklo kalhoty , trenky, kraťasy , elasťáky s cyklo vložkou. Force Drift Wind cyklistické kalhoty s vložkou.

Cyklo batohy, Dětské batohy,. Sensor Kalhoty SENSOR Helium pánské černo-červené - vel. Kraťasy jsou vyrobeny z lehkého a prodyšného materiálu, obvod kraťasů lze jednoduše upravit dvěma přezkami v pase. Kraťasy mají vnitřní síťované odepínací elasťáky s vložkou.


Dle nařízení vlády jsou naše prodejny bohužel uzavřeny. Force Z- cyklistické kalhoty s vložkou dlouhé kalhoty Dlouhé cyklistické kalhoty s vložkou a kšandami. Poraďte se s naším prodejcem. Pánské cyklo kalhoty top kvality.


Maddie jsou vícepanelové cyklokalhoty ušité z odolného a prodyšnýho polyamidového mikrovlákna. U nás najdete široký výběr kalhoty jak pro občasné vyjížďky, tak i pro profesionální cyklistiku od CASTELLI, ETAPE, SILVINI i CUBE. Koupit můžete kalhoty jak na silniční cyklistiku, tak i volné kalhoty pro freeride a MTB. Force Fjsou cyklistické kalhoty s anatomickou vložkou, reflexními prvky a plochými švy. Jezděte pohodlně a stylově.


Vyberte si ideální cyklistické kraťasy a kalhoty , a pořádně se do toho opřete. V létě skvěle poslouží cyklo šortky, a když se pak začne ochlazovat, oceníte delší cyklo kalhoty. Myslete na všechno a vybavte se na cyklovýlety v každém počasí.


Kellys Rider jsou volné univerzální cyklokalhoty, které jsou vyrobeny z lehkého, ale odolného materiálu Taslan. Mají odnímatelné vnitřní kalhoty s antibakteriální anatomicky tvarovanou vložkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky