úterý 15. listopadu 2016

Elektrický plotostřih teleskopický

Elektrický plotostřih teleskopický

Jde pravděpodobně o nejpoužívanější varianta plotostřihu. Jak prozrazuje samotný název, hlavním zdrojem energie je elektřina. Takže, aby tyto nůžky na živý plot fungovaly tak jak mají, je zapotřebí mít v patřičné vzdálenosti elektrickou zásuvku. Tu si každopádně můžete přiblížit za.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Vhodné pro práci ve výšce i na zemi za skvělou cenu na Lidl-shop. Teleskopický elektrický plotostřih s nastavitelnou hlavou a otočnou rukojetí je ideální pomocník pro úpravu živých plotů, okrasných stromků a keřů. Díky relativně nízké hmotnosti a řezné délce 6mm dokážete bez větší námahy upravit téměř jakoukoli vámi požadovanou část zahrady.


Díky nízké hmotnosti a variabilitě modelů jde jasně o nejoblíbenější nůžky na živý plot. Také pořizovací cena vzhledem k výkonu je optimální, přičemž plotostřihy s vyšším příkonem nebudou mít problém. Díky plotostřihům si zachováte přesnost zahradních nůžek, ale díky motorovému pohonu budete rychlejší a nebude vás to stát žádnou námahu.


Elektrický plotostřih teleskopický

V naší nabídce naleznete plotostřih elektrický , akumulátorový či benzinový. Lze ho obsluhovat obouručně a pro vaše pohodlí nabízí měkčené držadlo. Délka při roztažení: 2- 280cm Hmotnost: 5kg Vlastnosti výrobku: Nastavitelná hlava Odnímatelná hliníková teleskopická část Laserem řezané zuby. Maximální průměr střihu 24mm. Otočná rukojeť o 1stupňů.


Skladem - ihned k odběru. Vyberte si z naší široké nabídky elektrických plotostřihů a za příjemnou cenu vytvoříte na Vaší zahradě snadno a rychle úhledný a symetrický živý plot. Elektrické plotové nůžky GHS 5P Güde-.


PLOTOSTŘIHY, PLOTOSTŘIHY. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Chceme, aby výrobky se stejným obalem byly stejně kvalitní napříč Evropou. Podpořte naši snahu vyjádřením nesouhlasu s dvojí kvalitou na sociálních sítích a sledujte vývoj kauzy na těchto stránkách. Jsou určeny ke střihání letorostů (jednoletých výhonů) keřů a živých plotů. HECHT 6- elektrický plotostřih teleskopickýS elektrickým teleskopickým plotostřihem HECHT 6bezpečně zdoláte i živé ploty s výškou nad metry.


Elektrický plotostřih teleskopický

HECHT 6je elektrický plotostřih s příkonem 9W. Motor je umístěn za madlem, díky čemuž je hmotnost dokonale rozložena a plotostřih je lépe vyvážen pro práci - obsluha nemusí zápasit s hmotností motoru umístěného u lišty a práce tolik neunaví. Jeho ruční úprava je pak časově i fyzicky příliš náročná. Plotostřih elektrický i plotostřih teleskopický.


Konec lezení po žebříku kvůli zastřižení keřů ve výškách! Teleskopické plotové nůžky ocení zejména ti, kteří mají rádi pevnou půdu pod nohama. S nimi zvládnete úpravu vzrostlých keřů nebo živého plotu bezpečně ze země.


Je ideální pro zástřih vyšších křovin, pohodlný i do hůře přístupného terénu, má vícero způsobů držení, proto se s ním snadno manipuluje. HECHT 6- elektrický plotostřih teleskopický S elektrickým teleskopickým plotostřihem HECHT 6bezpečně zdoláte i živé ploty s výškou nad metry. HECHT 6je šikovný elektrický plotostřih umožňující snadnou práci při střihání živých plotů přesahující až m výšky. Na malý nízký plot do metru a půl až skoro dvou metrů dosáhneme pohodlně ze země. A postačí nám normální plotostřih.


Na větší výšky si musíme pořídit štafličky nebo s sebou stěhovat židli. To je jednak nepraktické a, díky možné nestabilitě v trávě nebo zaboření židle do měkkého terénu, i nebezpečné. Oboustranně broušené nože se speciální povrchovou úpravou umožňují řezy ve všech směrech a zaručují dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky