úterý 15. listopadu 2016

Retenční nádrž na dešťovou vodu

Retenční nádrž na dešťovou vodu

Všechny naše podzemní nádrže na dešťovou vodu jsou plastové, monolitické a samonosné. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů a následné využítí zachycené dešťové vody. Nádrže na dešťovou vodu se používají především k uchování vody pro účely zavlažování zahrady, použití vody do bazénu nebo v domácnosti.


Každý z nově postavených domů by měl mít nádrž na dešťovou vodu. Slouží k akumulaci dešťové vody kterou lze poté dále využívat. Je vhodná do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy.


Dotace na nádrže na dešťovou vodu. Díky plánovanému dotačnímu programu můžete významně ušetřit za vodu. Dotaci totiž bude možné využít i na ucelený systém hospodaření s dešťovou vodou. Dešťová voda se používá především na závlahu zahrady.


Retenční nádrž na dešťovou vodu

Dále se využívá na splachování toalety, mytí auta či úklid. Retenční nádrž na dešťovou vodu může s přehledem vyřešit přísun užitkové vody pro váš dům. Existuje hned několik řešení. Realizovat můžete betonovou nádrž , stejně jako si můžete pořídit plastovou nádrž , která je kompletní a hned ji můžete začít využívat. Zásobník na vodu , nádoby na dešťovou vodu , sudy a IBC kontejnery.


Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Nádrž na dešťovou vodu - varianta AS-REWA Kombi Jedná se o komplexně vystrojenou nádrž na vodu pro zachycení a využití dešťové vody. V jednom celku zajišťuje filtraci srážkové vody, její akumulaci, čerpání do rozvodu a doplňování pitné vody do systému v případě nedostatku srážek. Kvalitní plastová retenční nádrž - jak vybrat? Jak správně usadit dvouplášťovou plastovou jímku, septik anebo nádrž na dešťovou vodu ? Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll.


Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky. Případně je možné napojit nádrž na nějaký vsakovací systém, který umožní, aby se voda vsakovala do podzemních vod pomocí např.


Nádrž uchovává po určitou dobu dešťovou vodu , poté je vypuštěna odtokem do kanalizace či vodního toku. Přítokové a odtokové potrubí umístíme kdekoliv na nádrži dle potřeb zákazníka. Dešťovou vodu lze tedy dále užívat k zavlažování zahrady. Nádrž má standardně přítok i odtok, je ale možno aplikovat i menší průchodku na vodovodní hadici.


Retenční nádrž na dešťovou vodu

Výšku komínku zvýšíme dle potřeb zákazníka a umístíme přítokové, případně odtokové potrubí. Zvýhodněné ceny a slevy na nádrž na vodu , retenční nádrž , samonosné jímky, čerpadla, sběrače vody, filtrační šachty a zasakování. Eshop s kvalitními výrobky na zpracování a využívání dešťové vody na Vašem pozemku. Podzemní akumulační nádrže, čerpací technika, vsakovací moduly, filtrace a příslušenství. Kompletní výroba nádrže na dešťovou vodu probíhá v ČR.


Tvar “ponorky” není náhodný, ale je výsledkem dlouholetého vývoje. Spojuje odolnost hydrogeologickým podmínkám a jednoduchost instalace. Pro více informací jak správně vybrat retenční nádrž na dešťovou vodu doporučujeme zhlédnutí reportáže, kterou jsme natočili s Českou televizí.


S podružným vodoměrem navíc ušetříte i náklady na stočném. Jak získat dotaci na dešťovou vodu ? Vyplňte již dnes náš dotazník. My Vám uděláme nabídku určenou přímo pro Vás! VÍCE O DOTAČNÍM PROGRAMU. Veškeré novinky o dotacích najdete na našem.


Na velikosti nádrže záleží. Jak velkou betonovou nádrž na dešťovou vodu zvolit? Záleží na tom, jestli aktuálně hodláte dešťovou vodou zalévat, anebo ji potřebujete také na další užitné činnosti v domácnosti. V prvním případě by mohla postačit i varianta s menším objemem pohybujícím se třeba kolem m³. Jako jímka na dešťovou vodu ( nádrž na vodu – retenční nádrž ), se samozřejmě dá využít i jímka, která dřív sloužila jako žumpa.


Retenční nádrž na dešťovou vodu

Pokud jste dřív zakoupili, nebo plánujete zakoupit jímku na splašky (žumpu), ale ve vaší obci plánují časem kanalizaci, doporučujeme jímku již při výrobě nachystat tak, aby se dala jen přepojit a využívat na dešťovou vodu. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky