úterý 15. listopadu 2016

Elektrické vyhřívací prostěradlo

Ovládací prvek je vybaven tavnou pojistkou. Pokud se tavná pojistka jednou aktivuje, nesmí se vyhřívací prostěradlo již dále používat. V takovém případě se obraťte na servisní centrum.


Při uvážlivém používání vyhřívací deky a podložky napomáhají regeneraci vašeho pohybového aparátu. Působením tepla totiž zvyšují průtok krve, což vám pomůže zbavit se bolesti svalů i.

Jsou vybaveny uhlíkovými vlákny rozloženými rovnoměrně po celé ploše, díky čemuž je zaručen opravdu hřejivý pocit tepla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Deka vyhřívací NEDIS PEBL140CWT Toto Nedis elektrické jednolůžkové prostěradlo je ideální, když hledáte pohodlí za chladných zimních nocí. Je vybaveno odnímatelným ovladačem,.


Komfortní vyhřívací podkrývka, která je extra měkká a prodyšná z materiálu z mikrovláken a fleecu.

Má speciální tvar a úchyt, je možné ji použít i jako prostěradlo. Rozměry podkrývky jsou 200×90–1cm. Její součástí je × teplot, samostatně nastavitelné teplotní zóny pro tělo a nohy.


Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté? Odpovědné chování vyžaduje, abychom dočasně zrušili osobní odběr.


Vyřizování online objednávek pokračuje nadále bez omezení. Toto flaušově měkoučké prostěradlo se šesti teplotními stupni poskytuje blahodárné, optimálně rozložené teplo. To chce klid a nohy v teple praví lidová moudrost a my souhlasíme.


Proto v našem e-shopu najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se rovnou zachumlejte do vyhřívací dečky. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.

Navíc osobní odběr zdarma ve. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Elektrické dečky najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Je-li vyhřívací deka v provozu, její ovladač se může mírně zahřát a proto nesmí být během používání zakryt. Dečka se rozloží po lůžku a překryje se bavlněným nebo jiným prostěradlem. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vyhřívané boty a dečky.


Ty nejlepší elektrické vyhřívací dečky a boty nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Zahřívací podložka Lanaform Heating Blanket Sje skvělým pomocníkem pro rychlé zahřátí a pocit tepla a pohody v chladných dnech. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny!


Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky