čtvrtek 17. listopadu 2016

Kompresor chlazení

Servis a generální opravy. Klasické sestavy s kompresorem, Pivní chlazení. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Chladicí zařízení je specializované technické zařízení (stroj nebo přístroj) určené pro chlazení (ochlazování), což znamená úmyslné snižování teploty v nějakém uzavřeném prostoru odvodem tepla mimo chlazený prostor nebo předmět. Provádíme dodávky a instalace všech kompresorů i průmyslových chlazení na klíč, to znamená nastěhování, rozmístění, potrubní propojení v nerezi, mědi, plastu či černé oceli vč.

Tlakové a provozní zkoušky vč. Jsme předním českým dodavatelem v oblastech stlačený vzduch, průmyslové chlazení a tepelná čerpadla již více než 25let. Naše know-how jsou: zkušenost, efektivita a vzájemné využití energie systémů. Pomáháme komplexními službami a dokonalou orientací na trhu.


Konstrukčně ojedinělý a spolehlivý kompresor s překvapujícím výkonem. Velmi malé rozměry a minimální hmotnost usnadňují manipulaci a použití. Plynulá regulace tlaku 0-bar, snadná obsluha a jednoduché připojení pomocí JG spojky.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Transportní chlazení Upozornění: Objemy nástaveb uvedené v tabulkách jsou pouze orientační a odpovídají součiniteli k pro nástavbu FNA do max nebo FRC do max 32. Pro nástavby starší, atypické, izolované dodávky, rozvozová vozidla s velkou četností otevírání dveří apod. Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Základní popis chladicího zařízení - kompresor chlazení nasaje přehřáté páry chladiva z výparníku a stlačí je na kondenzační tlak. V kondenzátoru se páry chladiva zchladí a zkapalní. Zkapalněné chladivo je poté nastřikováno přes expanzní ventil nebo kapiláru do výparníku.


Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Aby bylo zachováno zabezpečení Vašeho účtu, byl iniciován postup přihlášení. Kontaktní stolové pivní chlazení s vestavěným vzduchovým kompresorem. Tím je výrazně méně náchylný k poruchám a nevyžaduje žádnou údržbu ani speciální zacházení.


Společnost JANUŠKA KOMPRESORY s. Kompresor však bývá trochu dražší kvůli robustnosti své. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Jednotlivé stránky s popisem každého výrobku si lze stáhnout ve formátu pdf. Přes půl milionů uživatelů za den.


Ty se jednotlivě otevřou v programu Adobe. Přenosný vzduchový kompresor Leonardo je opatřen vychytávkami jako je filtrování vzduchu, vypouštění kondenzátu ze zásobníku, díky nastavení výstupního tlaku podle své potřeby ušetříte za plyn, potřebný k provozu. Také jistě oceníte jeho tichý chod. Danfoss kompresor - Secop typu XV. Copeland poloherm R407A_R407F.


Schiessl - sdružené jednotky Euro Line. Bitzer - polohermetické kompresory NEW ECOLINE. Gea - Bock - polohermetické kompresory Pluscom. Bristol - hermetické pístové kompresory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky