pátek 25. listopadu 2016

Bazoš topení

Dům a zahrada - Topeni pro bazar. Vybírejte z 2inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Podkolenky Lenz Heat sock 1. Je možné si nastavit stupně intenzity topení. Krásně zdvíhá , topení , uzavřená kabina, nejsou potřeba žádné investice stačí sednout a jezdit. Z důvodů rekonstrukce vyměněno za nové.


Nabízím k prodeji Iveco Eurocargo, r. Auto má hydraulické funkční čelo, nezávislé topení , motorycky v pořádku, spací čistá nástavba, korba cca 5m, včetně rámu a nepoškozené plachty - ta je teď sundaná. Prodám za opravdu cenu čela.

Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Kamna jsou po celkové rekonstrukci tzn. Jsou odzkoušená - vypálená, plně funkčí na topení , použitelná i jako šperk do interiéru. Zvířata - Topeni do inzerce. Liebherr 2kW, převodovka ZF AS Tronic, rameno 50m, hydraulicky nastavitelná špička 16m, Telma.


Centrální mazání, 2x topení webasto. Panel je funkční, bez va vyzkoušený na vozidle pred demontáží. Prodam nove horkovzdusne naftove topeni (bufík) znacky Vevor o vykonu 5kw vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz (vse tak jak je na foto vcetne dalkoveho ovladace).


Výbava: ohřev vody, topení plyn s el. Ostatní - Plynove topeni bazar. Sahara má třístupňový ventilátor, součástí je prostorový termostat k ovládání a konzole k upevnění. Používáte-li elektrickou sušičku, budete moci prádlo rychle sušit v podzimní a zimní sezóně. Výrobek je velmi funkční - konstrukce žebříku usnadňuje zavěšení více oblečení, ale také spodního prádla.


Digitální termostatické hlavice k radiátorům topení. Instalují se prostou výměnou za dosavadní, podle přiložených návodů se nastaví program, který může být pro každý den jiný.

Hlavice umí omezit topení během dovolené či omezit topení při větrání. Prima hlasovy asistent a pro nekoho o neco vic cool reproduktor. Daji se tim hlasove ovladat zarovky, topeni , pokud si hrajete s chytrou domacnosti nebo si nechat precist zpravy, pocasi, pustit Spotify a spousta dalsiho. Pro uceni se, “jak jit s dobou” je to super.


Napřílad k regulaci elektrického topení nebo plynového kotle bez sekání do zdi a drátů. Návod a technickou specifikaci v češtině na CD přiložím. Nejlépe osobní převzetí Ostrava, Op. Chybí jedna nožička, jinak plně funkční. Je zcela funkční a již od prvopočátku instalace bylo využíváno pouze jako nouzové (druhé) vytápění.


Při nedávno testovaném stavu provozuschopnosti všechny testované naskočili na první zápal. Rozprodám různé akvaristické potřeby. FILTRY, topení , stěrky, vnitřní a vnější filtry, AKVÁRIA, vzduchovací motůrky, čerpadla, filtry, příslušenství k externím filtrům- nasávací a výtokové trubky, vrtulky, kořeny, síťky, fajfky, trubice k akvarij.


Jsme parta řemeslníků co děláme a umíme —rekonstrukce bytu,domu a půdních prostor ,novostavby a jiné práce ,voda , topení ,elektro ,tesařské—pokrývač a klepiřské práce to vše po dohodě ,nářadí máme ,a praxi ve stavebnictví i rádi poradíme ,,,za nabídky předem děkujeme ,práce dohodou možná práce Praha. Používané pouze jako doplňkové topení , po zateplení domu již nev. Součástí setu je plastový rámeček a kryt s osvětlením 15W, filtr, topení , teploměr PH5 síťka na odchyt ryb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky