středa 2. listopadu 2016

Oprava displeje sony xperia z1 compact

It’s not difficult to replace Xperia ZCompact LCD screen. Dobrý den, telefon se mi sám při hraní vypnul a teď nejde vůbec zapnout,a ani se nenabiji. Vždy se dá najít mnohem jednodušší a také. Jedná se o LCD displej a dotykovou plochu.


Sony Xperia ZCompact.

Součástí výměny displeje je i kompletní vyčištěné telefonu od nečistot a prachu. Používáme jen displeje špičkové kvality. AJ-servis nabízí diagnostiku zdarma a expresní opravu bez příplatku. Nech už máte pokazený, prasknutý alebo rozbitý displej či zadný kryt, vieme dať váš mobil do poriadku.


Dobrý deň , chcel by som sa spýtať či by ste mi vedeli poradiť , mám sony xperia zcompact a baterka sa rýchlo vybíja a obvykle sa pri percentách vypne telefón. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today!

Měl rozbité sklo displeje a nešel zapnout tlačítkem, ale reagoval na připojení USB konektoru k nabíječce a PC. Nemůžete fotit a nebo natáčet svým mobilním telefonem? Vyměníme vám kameru v telefonu a budete moct zase pořizovat ty nejhezčí snímky.


Vyřešíme Vám ho na počkání. Like the Z, the ZCompact is water and dust proof and runs Android 4. Qualcomm Snapdragon 8Quad core processor. MP rear facing camera and a 2. The ZCompact also sports a 20. Oprava se provádí výměnou předního LCD panelu s dotykovým sklem.


Xperia Luser guide – Restartování, obnovení a oprava. Nejčastější případ výměny celého displeje je pád telefonu. See full specifications, expert reviews, user ratings, and more. To je unikátní kombinace, protože jinak platí, že vrcholné modely mají úhlopříčku displeje kolem což to ne každému vyhovuje. It is similar to the Xperia Zmodel except smaller and less expensive.


Its key feature is a 20.

Upon release the available colors were white, black, pink, and lime. Máte rozbitý displej, nebo jste ho utopili? Volejte na čísla uvedená v kontaktech a poraďte se o opravě. Montáž skla je velice jednoduchá a funkce dotyku se nezmění.


Objednávejte nyní za báječnou cenu a ochraňte svůj telefon. Materiál: sklo Tloušťka: mm. Tento díl obsahuje LCD displej a dotykové sklo.


XDA Developers was founded by developers, for developers. It is now a valuable resource for people who want to make the most of their mobile devices, from customizing the look and feel to adding new functionality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky