čtvrtek 17. listopadu 2016

Bobble láhev

Díky šikovné inovaci v podobě uhlíkového filtru, který funguje zároveň jako pítko a uzavírání lahve, se můžete osvěžit kdekoliv budete zrovna potřebovat. První přenosná filtrační láhev , která je šetrná k životnímu prostředí a vy máte vždy po ruce čistou a zdravou vodu. Je to láhev , která udržuje tělo hydratov. Uhlíkový filtr čistí vodu od všech nečistot, a tak už budete pít jen tu nejzdravější pitnou vodu.


Bobble láhev

Tělo lahve je měkké, pružné, zajišťující snadné stisknutí a užívání. Název bobble vznikl spojením slov bottle ( lahev ) a bubble (bublina). Právě organický tvar bubliny se stal v tomto případě inspirací pro světovou ikonu, současného designéra a umělce Karima Rashida, který lahev navrhl.


Jsou vhodné na všechny vaše oblíbené aktivity, vejdou se pohodlně do. Lahev bobble litru. Před rokem jsme začal používat bobble láhev , dost se mi osvědčila. Pak jsem dostal od Ekupectví nabídku na Equa láhev. Ráno si vždycky podle chuti buď vezmu bobble s čistou vodou nebo si naleju limošku do Equa lahve, Měl jsem trochu obavu lít do Equa láhve horký čaj, vařím si ráno bylinky, ale láhev vydrží i teplé.


Kolekce láhví Infuse, kterou navrhl designér Karim Rashi přichází s novinkou. V elegantní láhvi najdete uhlíkový filtr pro filtrování kohoutkové vody, který však můžete pohodlně vyjmout a do láhve si nakrájet ovoce nebo zeleninu. Newyorská společnost Move Collective LLC si dala za cíl omezit celosvětové používání jednorázových plastových lahví na vodu. Ihned po jejím uvedení na trh se po celém světe prodalo.


Bobble filtrační lahev na vodu. Richard a Stephanie Smiedtovi, zakladatelé značky, milují čerstvou vodu a také životní prostředí. Aby Američané utišili svou žízeň, utratí miliard dolarů za balenou vodu.


Bobble láhev

Výsledek je nejenom líbivý, ale i praktický. BOBBLE láhev na vodu 3ml multi modrá. Kromě toho, že neurazí žádné oko pozorovatelovo.


Osvěžit se tak můžete skoro kdekoliv a vždy čistou, lahodnou vodou. Láhev bobble funguje na principu „filtruje, když piješ“. Unikátní uhlíkový filtr zachycuje chlór a další organické kontaminanty, … 2Kč – 2Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Bobble láhev

Vyšší pořizovací cena láhve může odradit potencionální zájemce. Abyste se dostali k čisté vodě, musí tato voda projít přes filtr. Existují dvě možnosti jak vodu dostat z láhve – buď láhev zmáčknete a vodu tak vytlačíte, nebo ji budete sát jako to dělají malé děti. Poslední dobou se čím dál častěji objevují nejrůznější lahve na pití, které jsou šetrnější k životnímu prostředí než klasické PET lahve z obchodů.


Co si nepřefiltrujete, to si nevypijete? Teď už bude vody očištěné od. Filtrační lahev bobble sport 650ml red. Gold se silikonovým víčkem. Periwinkle se silikonovým víčkem.


Red se silikonovým víčkem. HIP l - recyklovatelná láhev - midnight 4Kč. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Ve Švýcarsku vyráběné pitné lahve na outdoor, na cvičení i do školy. Jsou lehké, odolné, dokonale těsné a mají stylový design. Vybírejte z letošních novinek, bohatá nabídka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky