pondělí 28. listopadu 2016

Lněný olej na dřevo s včelím voskem

Lněný olej na dřevo s včelím voskem

Je určen pro ochranné a zušlechťující nátěry dřeva, zejména konstrukčního, v interiéru i exteriéru. Lněný olej s včelím voskem Classic je prvním výrobkem svého druhu na našem trhu vůbec. Lněný olej proniká hluboko do struktury dřeva, které zpevňuje a na jeho povrchu vytváří ochrannou vrstvu. Známé jsou jeho úpravy přisoušením na slunci, míchání s přírodním dehtem pro nátěry venkovního dřeva i jeho kombinace s včelím voskem v povrchové úpravě nábytku a uměleckých předmětů ze dřeva. Používání lněného oleje se v době rozvíjející průmyslové výroby stalo významným krokem v technologii.


Lněný olej na dřevo s včelím voskem

Oleje a vosky na dřevo. Tento internetový obchod se věnuje nejčastějším kategoriím povrchových úprav dřeva, při jejichž provádění je využíván olej na dřevo , případně olej na dřevo s přídavkem vosku ke zlepšení užitných i estetických vlastností povrchové úpravy. Dřevo napuštěné bezbarvým lněným olejem s včelím voskem může být nažloutlé a může časem tmavnout. Doporučujeme ředit 5:pomerančovým olejem nebo terpentýnem ( na litr oleje 2ml pomerančového oleje).


Po dalších dnech postupně nanášet 2-vrstvy. Je vhodný jak pro nové dřevo , tak i pro starý nábytek, kde byly původní nátěry odstraněny louhováním. Vhodnou pomůckou je kvalitní plochý štětec, u kterého je možné zkrátit ostrými nůžkami štětiny na polovinu původní délky.


Rovné větší plochy lze upravit stěrkováním ocelovou planžetou. Složení: včelí vosk, balzamický terpentýn, lněný olej. Tvrdý přírodní vosk pro péči o dřevo s vysokým podílem včelího vosku. Pasta obsahuje kromě včelího vosku karnaubský vosk, lněný olej , tungový a. V případě verze Robust je součástí výrobní receptury přirozenou cestou dvakrát převařený lněný olej.


Voskování – smíchat objemový. Smícháním s lněným a stálým olejem vznikne absolutně nerozpustný vosk, jedinečný pro zpracování dřeva. Vhodný je jak pro nové dřevo , tak i pro starý nábytek, kde byly původní nátěry odstraněny louhováním. Zatímco 375mililitrové balení.


Lněný olej na dřevo s včelím voskem

Tyto vosky se prodávají v několika provedeních, z nichž nejpoužívanější jsou včelí a vápenný vosk. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Internetová stránka pro zvýšení uživatelského komfortu používá cookies.


Dnes se olejové impregnace opět vracejí do módy, protože je lze jednoduše opravovat a udržovat a na rozdíl od laků nebo stříkaných povrchů nejsou na. Prosím o technologický postup nátěru dřeva včelím voskem. Dobrý den, potřebovala bych poradit jak namíchat nátěr na ochranu dřeva skládající. Polyurethanové laky ILVA. Lněný olej na dřevo s včelím voskem je určen pro ochranné nátěry dřeva v interiéru i exteriéru.


Lněný pěsticí krém na ruce a nechty s včelím voskem. Krém na ruce a nehty vrací rukám jejich původní pružnost a hebkost. Má výborné zklidňující, hydratační, ochranné a regenerační vlastnosti, ochraňuje nejen ruce, ale skvěle ošetřuje nehty a dodává jim potřebné látky pro jejich zdravý vzhled.


Kameliový olej – nevysychavý, chrání dřevo proti UV záření, minimální ztmavnutí povrchu dřeva. Je spousty možností , jak oleje míchat, ředit, vylepšovat ( včelím voskem , karnaubským voskem , atd.). Technologické zařazení: Ochranný a povrch zušlechťující přípavek na dřevo. Barvy, laky na dřevo ) Hodnocení produktu:.


Lněný olej na dřevo s včelím voskem

Dřevo ošetřené čistým lněným olejem (fermeží) vysychá až po několika dnech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky