úterý 29. listopadu 2016

Fukar na listí bazar

Na prodej nový - nevybalený elektrický fukar a vysavač listí Einhell. Pro pohodlnou manipulaci s listím a běžným zahradním odpadem (tráva, menší větvičky). Inzerát Fukar na listí v okrese Ústí nad Labem, cena 150Kč, od Martina.


Provaznikova na Sbazar. Prodám na ND nebo příp.

Popis závady: pouze fouká (ne na sává). Ze zdravotních důvodů jsem tyto věci nemohl využít. Obě věci jsou po záruce pův. Nejlepší fukary a vysavače listí Black and Decker a Bosch Zboží skladem do hodin u vás Zahradní vysavače a foukače od autorizovaného prodejce Vážení zákazníci, vzhledem k velké vytíženosti dopravců se může doba doručení některých zásilek prodloužit o 1–pracovní dny.


Jde o pojízdnou jednotku, kterou se pomocí řemenu poháněla mlátička, lis na balíky a fukar na seno. Součástí pohonné jednotky je dřevěná skříň na ocelové podvozku, motor Škoda (7kW), měnič otáček, el skříň, přivodní kabel, řemen, mazadlo na řemen. Vysavač lze použít na sběr koňského trusu, hnoje, spadaného listí a jiného odpadu, a to z jakéhokoliv povrchu a za jakéhokoliv počasí.

Nejnovějším produktem je sací nádoba vyrobena z hliníku, kte. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Je poháněn dvoutaktním motorem o objemu 2cma výkonu 75kW. Hmotnost bez příslušenství je pouhých kg. Dům a zahrada - Foukač listí bazar. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Byl velmi málo používán - velmi dobrý stav. Popis: Funkční saje i fouka Fukar na listí - Petrovice, Příbram - Sbazar.


HOMELITE v okrese Ústí nad Labem, cena 590Kč, od marmeladana Sbazar. Inzeráty vysavač listí - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Listí z celé zahrady pohodlně sfoukáte na jednu či více kopiček.

Pokud máte fukar kombinovaný s vysavačem, můžete následně kopici listí nasát do vaku, čímž jej zároveň rozdrtíte na zlomkový objem. Rozdrcené listí nezaplní vak tak rychle a na kompostu se mnohem rychleji rozloží. Chcete levně koupit kvalitní, nový fukar na listí s plnou zárukou? Doporučujeme vám eshop HitachiXXL. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Navyše majú zabudovaný šikovný spätný cho ktorým jednoducho rozfúkajú čerstvo napadaný prašan, odstránia nečistoty na zámkovej dlažbe pred domom alebo prefúknu odkvapy. Už nikdy nebudete mať na záhrade neporiadok a pomaly zabudnete aj na to, ako vás predtým stále bolel chrbát od nekonečného hrabania lístia.


Na zahradách, parcích, komunikacích a parkovištích bude úklid s foukači, fukary a vysavači STIHL snadnou záležitostí. A to nejen na podzim, kdy si snadno poradí se záplavou listí : zbytky posekané trávy, větvičky, čerstvý prašan, odpadky po pořádání. Stroje - Fukar seno bazar. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nutno jeden vyvařit jinak motorově v dobrém stavu. Druhý horší motorově jinak dobrý stav přidám i truby.


Jsou celoživotně schovaný ve stodole pod střechou. Již nevyužiji a zbytečně tu stojí určitě ještě někomu poslouží. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky