pátek 11. listopadu 2016

Poslat balík

Poslat balík

Porovnejte si online ceny přepravy pro vaši zásilku #128230; Kurýr si vyzvedne balík přímo u vás a spolehlivě doručí kamkoliv po světě #127757; Zapomeťne na poštu a čekání v řadě! Objednání zabere pár minut a ušetříte až ceny balíku. Ideálnym obalom pre posielanie poštou je kartónová krabica.


Poslat balík

Vyberieme vhodnú veľkosť do ktorej sa predmet vojde a vyplníme prázdne miesta v balíku zvyškami kartónov, bublinkovú fóliu alebo napríklad pokrčeným novinovým papierom. Nepreháňame to, keď dáme veľa materiálu dovnútra, balík bude ťažší a. Poskytovatel zásilkových služeb pro spolehlivou přepravu balíků po Evropě Poslat balík GLS online. Ak posielate balík do krajiny mimo Európskej únie, vyplňte aj colné vyhlásenie CN (zelenej farby), ktoré je súčasťou poštovej sprievodky. Podejte zásilku na PPL Parcelshopu. Vyberte si ze seznamu nejbližší Parcelshop.


Přepravné zaplatíte kartou online nebo hotově řidiči při předání balíku. Vámi zvoleném místě, ve Vámi zvoleném dni mezi - hodinou. Pokud zvolíte zaplacení online, obdržíte na Vámi zadaný e-mail etiketu ve.


Prostřednictvím této služby můžete posílat balíky kamkoliv po ČR. Pro balík přijedeme a následující pracovní den po vyzvednutí ho doručíme. Pro vydání balíku stačí sdělit pouze kód pro vyzvednutí, který obdržíte v avízu a Vaše jméno při výdeji. Peníze, šeky, šperky, drané kameny nebo cenné dokumenty a sběratelské předměty můžete bezpečně poslat jako Cenný balík až do velikosti XL (nejdelší strana do 2cm).


Neriskujte cestu na poštu. Pošlete balík z pohodlí svého domova nebo kanceláře. Umíme přepravit vše, od malých balíčků po ty veliké, ale také palety. Nepotřebujete tiskárnu (platí u DPD a PPL), řidič doveze štítky s sebou.


Váš balík putuje z ruky do ruky. Přepravce jej vyzvedne na zadané adrese a expresně dopraví na místo určení. Už žádné ztráty času v dlouhých frontách na poště. Samozřejmostí je možnost sledování zásilky. Podací kód slouží elektronickému předání podacích dat k odesílanému balíku prostřednictvím aplikace Podání balíku.


Díky podacímu kódu budete na poště rychleji obslouženi, obsluha u přepážky už nebude muset vypisovat do systému adresní údaje k balíku. Pokud posíláme na dobírku přečtěte si ještě tento článek – jak poslat balík na dobírku. Nyní dojdeme na poštu, vystojíme frontu a pošleme balíček, pracovnice pošty Vám připadně poradí. Hodně štěstí a ať balíček dorazí přijemci co nejdříve.


Balík Komplet od České pošty. Připravíte zásilku, zaplatíte on-line a druhý den Vám kurýr zaklepe na dveře. Potřebujete poslat do Velké Británie firemní balík ? Chcete rozšířit své podnikání i za Lamanšský průliv, anebo již zákazníky (klienty) v Anglii máte? Zdarma a bez registrace. Snad každý z nás někdy potřeboval odeslat balíček, dopis, nebo nějakou zásilku.


My Vám to zaručit můžeme. Jsme společnost PPL a patříme v české republice mezi největší přepravce. Pošta nám potom dodá do poštovej schránky útržok zo zloženky, v ktorej je žiadosť na vyzdvihnutie peňazí na pošte. Služieb, ktoré dostanú váš balík všade po svete aj do Veľkej Británie, je veľa. Len jedna to ale vie spoľahlivo, rýchlo a za super cenu.


Súkromný balík dostaneme odkiaľkoľvek kamkoľvek. Svet majú naši kuriéri ako na dlani. Vášmu e-shopu prihrá zákazníkov z celého sveta. Ať už posíláte cokoliv, naši přepravní partneři vyžadují balení v kartónové krabici. Zboží balené jinak bohužel nemůžeme do přepravy přijmout.


Nelze tedy poslat volně zabalené kusy, nebo zbož. GLS doručuje balíky od pondelka do piatka v bežnej pracovnej dobe. Ak si odosielateľ prepravu balíka nedal poistiť, GLS kompenzuje hodnotu tovaru maximálne € 33nad rámec zákonnej zodpovednosti na jeden GLS balík.


Poslat balík

Pri vysokej hodnote tovaru je možnosť ďalšieho pripoistenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky