úterý 1. listopadu 2016

Lisovací kleště na trubky

Spojování lisováním je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení) a vede ke snížení nákladů na instalaci. Prodám lisovací kleště s otočnou hlavou na trubky typu PEX ALPEX na typy. Lisovcí vložky V1V1V2V28. Kvalitní nářadí německé značky ROLLER slouží k opracování trubek a práci s potrubím.


Saqlangan nusxasi Shu sahifani tarjima qilish kg, pracovní tlak MPa, lisovací síla 1kN, pro lisování Al a Cu. Kleště lisovací na trubky PEX-AL-PEX.

Vícevrstvá technologie PEX-AL-PEX za pomocí rychlospojky vede ke snížení nákladů na instalaci. Spojování je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení). Jednoduchá konstrukce umožňuje rychlé a bezpečné. Jedná se o základní ruční nářadí, které je skoro vždy nezbytné. Nabízíme ty nejkvalitnější produkty z tohoto sortimentu.


Obraťte se na nás a my vám poradíme. Slouží k rychlému a přesnému připojení trubek. Boční zavádění kabelových koncovek do nástroje a. REMS - inovativní výrobce strojů a nástrojů pro opracování trubek.

Výrobky REMS jsou díky jejich pokrokové technice a jejich vysokému standardu kvality vysoce ceněny a používány na celém světě. Proto je možná vizuální kontrola bezvadného lisovaného spojení (zcela uzavřené lisovací kleště ). Pohon: Tunová posuvová a lisovací síla pro v sekundě hotové, bezvadné lisované spojení. Výkonný elektromechanický pohon s osvědčeným. MC či MC konektory Western najdete v našem shopu s ručním nářadím.


Radiální lisy ( lisovací kleště ) Rozšiřovače a vyhrdlovače trubek. Svářečky plastových trubek. Wire Ferrules Explained: Why are Ferrules Used and How are Ferrules Crimped - Duration: 6:21. Pertlovací kleště na brzdové trubky mm profi Asta A-P6FT. Velkou výhodou kleští je možnost vyrábění závitu přímo ve vozidle bez nutnosti demontáže trubek.


Hydraulické lisovací kleště na trubky APRIL Vyprodáno Precizní hydraulické pákové lisovací kleště jsou určené k radiálnímu lisování při spojování vícevrstevných trubek PEX-AL-PEX apod. Cookies, abychom Vám mohli co možná nejvíce zpříjemnili návštěvu na našem eShopu. Siko kleště , hasáky, kleště na trubky a vodní čerpadla, klešťové klíče v různých provedeních. Sika kleště jsou určeny pro práci v instalaterství, automotivu i na opravu motocyklů a jizdních kol.


Izolované siko kleště. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nastavitelné ruční kleště na trubky 3mm Nastavitelné kleště 3mm z chrom-vanadiové oceli CrV.


Technické parametry: rozevření čelisti do cca mm Praktické ruční kleště nastavitelné 300mm na trubky.

Pozinkované trubky a tvarovky - lisovací. Zboží s dodáním na Slovensko. Filtrovat podle značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky