úterý 29. listopadu 2016

Cyklistické kalhoty s gelovou vložkou

Cyklistické kalhoty s gelovou vložkou

Cyklistické kalhoty s vložkou jsme rozdělili dle určení na pánské cyklokalhoty a dámské cyklokalhoty. V podkategoriích cyklistických kalhot najdete další přesné členění na zimní cyklistické kalhoty , tříčtvrteční cyklistické kalhoty nebo cyklistické kalhoty bez vložky. Podívejte se na další kategorie, které souvisí s kategorií cyklistické kalhoty s gelovou vložkou : dlouhé cyklistické kalhoty , dámské kalhoty na kolo, dámské cyklokalhoty, cyklistické kalhoty s vložkou , cyklistické kalhoty. Volné cyklistické kalhoty FORCE MTB-odnímatelnými vnitřními kraťasy s gelovou vložkou , připnutí na suchý zip. Kraťasy FORCE BLADE MTB, odnímatelné vnitřní kraťasy s GELOVOU vložkou , guma v pase.


Velikostní tabulku naleznete ke stažení v záložce SOUBORY (formát.pdf). Pánské cyklistické kalhoty. Volné i elastické pánské cyklo kalhoty od značek CRAFT a SILVINI v různých délkách, ve variantách s měkkou cyklovložkou, nebo bez.


Pohodlí i při dlouhých cestách v sedle zaručeno! Slaďte kalhoty s perfektně padnoucím cyklistickým dresem. Spodní část u kotníků je rozepínací pro pohodlné nasazení i přes tretry, zip je YKK. Cyklistické oblečení z funkčních materiálů by nemělo chybět ve Vaší cyklo výbavě. Cyklistický dres z umělých tkanin skvěle odvádí pot a díky anatomickému střihu sedí na těle jako druhá kůže.


Cyklistické kalhoty s gelovou vložkou

Cyklo kalhoty opatřené speciální vložkou Vám zpříjemní pobyt v sedle. Ruce ochrání před pádem i otřesy. Díky ergonomicky tvarované gelové vložce si jízdu na kole užijete.


Naše cyklistické kalhoty s gelovou vložkou jsou navíc ušité z velmi příjemného materiálu, který je prodyšný a navíc aerodynamický. Nenašli jste, co jste hledali? Nakoukněte i do našich dalších kategorií, které souvisí s kategorií cyklistické kraťasy s vložkou : cyklistické kraťasy, cyklistické kraťasy s gelovou vložkou , dámské cyklistické kraťasy, pánské cyklistické kraťasy, cyklistické MTB kraťasy. Cyklokalhoty s vložkou pro ženy naleznete v kategorii dámské cyklokalhoty s vložkou. Přiznáváme, že sedlo není tím nejpohodlnějším místem na sezení a proto doporučujeme zvolit cyklistické kalhoty s kvalitní vložkou , které Vaši jízdu posunou na zcela novou úroveň komfortu.


Juniorské sportovní elastické ¾ cyklistické kalhoty BASENTO. Kalhoty jsou určeny pro ty, kteří. Dlouhé a často i zateplené cyklistické kalhoty Vás ochrání před chladným a deštivým počasím. Dlouhé cyklistické kalhoty s vložkou a kšandami.


Pohodlné pánské cyklistické kraťasy na kolo Force MTB-s odnímatelnými spodkami s gelovou vložkou. Tříčvrteční kalhoty na kolo mají tu výhodu, že Vám chrání kolena a udržují je v teple. Ideální jsou v chladnějších měsících na podzim nebo na jaře, nebo pří nepřízni počasí. Vyrábějí je se ve verzi elastické s vložkou nebo bez. Elastické pak jsou pak na výběr se šlemi nebo bez.


Cyklistické kalhoty s gelovou vložkou

TOP model cyklistických kalhot z vysoce elastického a pevného materiálu SUPER ROUBAIX s gelovou ergonomicky tvarovanou vložkou Power Gel. Dlhé cyklistické nohavice s trakmi a gélovou vložkou, bez zateplenia. Ideální na horské nebo krosové kolo, a pokud nechcete jezdit v uplých. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tyto cyklistické šortky by měl mít každý správný cyklista.


Pokud na kole jezdíte často, budou pro vás ideálním řešením. Jsou vyrobené z funkčního materiálu, který je prodyšný a pomáhá správně regulovat vaši tělesnou teplotu. Díky gelové vložce v rozkroku bude vaše jízda pohodlná a nebudete mít zbytečné otlačeniny.


Cyklistické kalhoty s gelovou vložkou

Lze vybírat z devíti barevných variant. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás ujistili, že obchod funguje bez komplikací a větších změn. Force F- cyklistické kalhoty s vložkou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zateplené pánské laclové kalhoty s anatomickou gelovou vložkou určené do chladného počasí. Dětské boxerky s vložkou Velmi povedeným výrobkem pro bezkonkurenční pohodlí našich juniorů při jízdě jsou bezešvé boxerky s antibakteriální dětskou gelovou vložkou 400.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky