úterý 1. srpna 2017

Kombinované sporáky

Sporáky jsou základní součástí každé kuchyně. Je to v podstatě spotřebič složený ze dvou, jimiž jsou varná deska a pečicí trouba. Zpracovali jsme pro vás test, do kterého jsme zahrnuli ty současně nejprodávanější kombinované sporáky na našem trhu.


Na závěr si také můžete přečíst článek Jak vybrat sporák. Výber toho optimálneho vás bude tešiť veľa rokov, rozhodujte preto starostlivo – niekedy nejde len o rozdiely medzi plynovými horákmi a indukčnou doskou. Existujú ich stovky, sú pracovne najviac vyťaženým kúskom kuchyne a ak sú štýlové, potom sú pravdepodobne aj jej stredobodom.

Pozrite sa na kombinované sporáky s dlhoročnou tradíciou. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva. Niektoré kombinované sporáky sú zaradené do energetickej triedy A. Označenie energetickej triedy A vám pomôže ušetriť financie.


Všeobecne býva tento energetický štítok na stupnici od A – pričom A dosahuje najnižšiu spotrebu energie a trieda D je energeticky neúsporná. Poskytnú vám okamžitý ohrev bez čakania na rozohriatie a elektrická rúra dokonale prepečie každý pokrm. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou.


Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství.

Tyto kombinované sporáky zvládají péct i několik jídel najednou a nabízí vám různé druhy ohřevu. Navíc disponují i funkcemi pro čištění. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Horký vzduch Tento kombinovaný sporák je spolu s veškerými standardními funkcemi vybaven i funkcí PlusSteam, která díky troše páry zajistí chutnější, lesklejší a vykynutější pečivo. To najlepšie a zároveň najobľúbenejšie, teda kombinované sporáky ,si popíšeme nakoniec. Už z ich názvu je jasné že, že v sebe kombinujú vlastnosti svojich elektrických i plynových kolegov. Tým, že sa v ňom skĺbila plynová varná doska a elektrická rúra na pečenie,eliminuje nedostatky vyššie menovaných druhov sporákov. Nie nadarmo patria kombinované sporáky medzi najpredávanejšie a najobľúbenejšie.


Plynová varná doska je presne to, čo chýba elektrickému sporáku. Okamžitá odozva na zmenu teploty, rýchly ohrev a jednoduché ovládanie. No a potom je tu elektrická rúra, ktorá chýba plynovému sporáku. Nejlevnější sporáky koupíte již za pár tisíc korun. Nízká cena ale ve výsledku znamená minimum funkcí, obyčejný design a nulové příslušenství.


Jedná se o sporák, který využívá plynové varné desky v kombinaci s elektrickou troubou. Vyberte si ten nejlepší kombinovaný sporák. Rychle a jednoduše - recenze, testy, hodnocení a tipy na nejlepší kombinované sporáky přímo na těchto stránkách.


Hledáte kombinované sporáky ? Jako každý kombinovaný sporák je i tento vybaven elektrickou troubou s horkovzdušným systémem, jenž zajištuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu.

A - Pridať do porovnania. Není však sporák jako sporák. Můžete si pořídit kombinované sporáky , které mají většinou plynové hořáky a elektrickou troubu. Kombinovaný sporák AMICA SPA 18ZPW.


Plynové sporáky pak oproti kombinovaným mají i plynovou troubu. Pokud neholdujete plynovým hořákům, můžete si vybrat elektrické, indukční nebo sklokeramické sporáky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky