úterý 1. srpna 2017

Průmyslový termostat s čidlem

Slouží k ovládání topných systémů, ventilátorů a pod. Provedení s vnitřním nastavením a stupnicí (ovládání přístupné jen s použitím nástroje). Přihlášení k odběru newsletteru Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích? Napište zde svoji e-mailovou adresu. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.

Eberle UTR 1- průmyslový termostat. Univerzální termostat s odděleným čidlem , rozsah teplot až 100°C. Průmyslový nástěnný termostat s odděleným čidlem. Výrobce měřicích přístrojů se specialiazaci na výrobu teploměrů, záznamových měřicích přístrojů a sond. Vyrábíme personalizované teplotni sondy pro teploměry podle specifikací, které nám zákazník předloží.


Poslední poznámku mám k informaci v diskuzi k délce kabelu s čidlem. W s přesností zobrazení 1°C s přesností s. Provozní 0-°C, havarijní fix.

Při nastavování požadované teploty lze využít pojistku proti nastavení nežádoucí teploty neoprávněnou osobou. Perry 1TCTB06 až °C Diskuze je dostupná pouze pro zaregistrované zákazníky. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Příložné, mechanický, Teplotní čidlo.


V nabízené řadě najdete termostaty vyvinuté nejen naší společností jak pro domácnost, průmysl, vědu nebo zemědělství. Velkoobchod s osvětlením a elektroinstalačním materiálem. Opatřete si vysoce kvalitní, programovatelný termostat Devireg Touch, který je opatřen časovačem pro ovládání elektrických podlahových topných prvků. Tento prostorový termostat s podlahovým čidlem (součástí dodávky) je díky speciálně navržené dvoudílné konstrukci je vhodný pro širokou škálu rámečků a snímačů.


Jsou vybaveny standardními funkcemi: Hystereze je hodnota o kolik může klesnout teplota než termostat znovu aktivuje výstup – relé. Oneskorení -Je časová hodnota která se odčasuje a pak. Bezdrátový termostat s čidlem renomované značky Elektrobock si zamilujete pro jeho kvalitní a důmyslné provedení.


Nabízí možnost programování a podsvícený displej, který vám usnadní práci s termostatem. Zásuvkové termostaty, HAKO. Termostat pro solární systémy TC SOLAR 813. Digitální termostat je plně programovatelný.


Umožní vám nastavit teplotu přesně tak, jak potřebujete, třeba odlišnou ráno a večer. K dostání jsou klasické i bezdrátové termostaty.

P- Nastavení jednotek - C nebo H (asi myslí F, ale zobrazuje se tam H) Jinac termostat je to dobrej, jednoduchej. Jakmile teplota v místnosti klesne. Skoda ze pri podrzeni tlacitka neumim rolovat hodnotu, je to k uklikani. Jo a nekupoval jsem ho vlastne ani tady, jen jsem sem zabloudil pri hledani nejakeho popisu a vsimnul si tech chybejicich parametru.


PT7je termostat s prostorovým čidlem navržený speciálně pro ovládání. PT713-EI je inteligetní termostat s prostorovým a podlahovým čidlem. Porovnání cen termostat s cidlem, srovnání cen termostat s cidlem na portálu HLEDEJCENY.


V rubrice TERMOSTATY nabízíme pokojové a bezdrátové termostaty SIEMENS , Honeywell , Elektrobock a dále příložné a kapilárové termostaty ,termostaty pro oběhová čerpadla, protimrazové a fan-coilové termostaty SIEMENS , Honeywell. Levný PID regulátor Tecnologic RHARR pro pece, líhně apod. Ahoj,pustíl sem sa do líhně ,udělál sem si taků malů bedýnku na křepelky alě gdyž sem zjistíl co do teho stójí termostat ,tož sem si rači poščál od kámoša alě do.


Popis: Prodám digitální termostat s externím čidlem (regulátor teploty) s nastavením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky