úterý 1. srpna 2017

Vyhřívaný potah do auta heureka

Univerzální vyhřívaný potah na sedadlo do auta se zesílenou konstrukcí s napájením 12V konektorem do zásuvky automobilového zapalovače. Zástrčka s pojistkou vč. Vyhřívaný potah do auta má zabudovaný termostat a ovládací panel. Vhodný pro všechny velikosti sedadel, s protiskluzovou úpravou.


Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vyhledávání „VYHRIVANY POTAH DO AUTA “ – Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyhřívací podložka do auta je vyrobená z vysoce kvalitního protiskluzového materiálu. Je vyplněná měkkou pěnou, díky které je velmi pohodlná. Vyhrievany potah sedadla - Vyhľadávanie na Heureka.


Horkovzdušná podložka autosedačky je vyrobena z. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Ochranný potah do auta Marvel se snadno upevňuje, chrání sedadlo před špínou, vlhkem a chlupy. Potah - Vyhľadávanie na Heureka.


Vyberajte si Autopoťahy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Autopotah Compass vyhřívaný 12V COMFORT od 2Kč - Heureka. Extra velká uhlíková topná plocha pro větší tepelný komfort. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Nobby ochranný potah do kufru auta 173x153cm od 5Kč - Heureka. Ferplast potah na sedadla do auta 140x150cm od 7Kč - Heureka.


Máte vybrané filtry: podsedák do auta. Vhodná je zejména pro ty rodiče, kteří mají dvě auta a potřebují ještě jednu. Tento potah lze rozdělit na dvě části, takže pokud chcete mít zakrytou část zadních sedaček a přední sedačku, tento potah je stvořen pro vás, nebo spíš pro vašeho pejska.


Nemusíte se bát, že by vám potah klouzal po autě, stačí ho přísavkami připnout na okno a váš nový Reedog potah do auta bude držet na místě. VYHŘÍVANÝ POTAH do auta na 12V Německá kvalita teplota Velmi kvalitní vyhřívaná podložka sedadla auta 12V od německé firmy Rychlé nahřátí potahu s novou technologií vytápění. Podsedák do auta Kvalitní autosedačka určená pro váhovou kategorii až kg, ideální pro větší děti. Sedačka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují. Ideální pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích.


Zapojení do běžné zásuvky automobilového zapalovače 12V konektorem. Skvěle ho využijete zejména na přejíždění krátkých vzdáleností. Berte však v potaz, že podsedák. Kombinovaný potah sedadla se zapojením do atomobilového zapalovače pomocí V konektoru.


Nabízím vyhřívaný autopotah sedadla, šedé barvy, univerzální velikost (celková délka 95cm, šířka 48cm, velikost sedáku 53x48cm) zn. Compass, 12V ( do zapalovače), zakoupený v Alze, 1 stav, měkkoučký, minimálně používaný. Prodáváme obdélníkové a oválné pelíšky pro psy, ortopedické psí pelechy s paměťovou pěnou, boudy, matrace, přepravní tašky, ochranné potahy do auta a deky pro psy. Pelíšky pro malé i velké psy máme skladem. Obsahuje špeciálny otvárací otvory pre pripojenie bezpečnostného pásu pre psa.


Flexibilné prispôsobivý suchý zips. Nepremokavý materiál z nylonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky