úterý 1. srpna 2017

Mirava fotbal

Kluci ze starší přípravky MIRAVA vybojovali na OHL krásné 1. Nejlepší brankář Vašík Vavřina, Nejlepší střelec Dominik Koch, nejlepší hráč MIRAVA A Jakub Procházka a nejlepší hráč MIRAVA B Jakub Vacenovský. Děkujeme všem hráčům, trenérům, rodičům a fanouškům, kteří podpořili. Fotbálek našich nejmladšich.


Mirava fotbal

This video is unavailable. Fotbalová přípravka MiRaVa. Vítejte na stránkách fotbalové přípravky Ratíškovic, Vacenovic a Milotic. Cílem těchto stránek je informovat příznivce a členy tohoto oddílu o novinkách, výsledcích a akcích našich malých fotbalových nadějí.


Stránky fotbalového oddílu TJ ZKZ Horní Bříza. Najdete zde aktuální přehled zápasů, komentáře, fotografie z utkání a další články a komentáře k životu v tomto fotbalovém oddíle. Všechna práva vyhrazena. Výkonný výbor FC Svratky Brno, na základě usnesení vlády č. Do prvního zápasu jsme nastoupili proti slovenským Kútám a otáčeli jsme za stavu 0:1. Z dobře připravenou Lednicí jsme dlouho drželi krok a těsně před koncem jsme inkasovali.


Další slovenský zástupce Dubnica nám předvedla jak se u nich hraje fotbal a tak celkový vítěz turnaje nám nedal šanci ani skórovat. Ratíškovicích turnaj minipřípravek, kterého se zúčastnili i naši nejmenší borci. Počasí bylo krásné, organizace výborná a tak jak kluci, tak i trenéři si to užili.


O ty v této kategorii zase až tak nejde. Jde nám hlavně o to, aby děti fotbal bavil a aby u něj do budoucna. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Martin Bílek.


Mirava fotbal

Starší přípravka FC Veselí n. Městský fotbalový stadion do odvolání uzavřen na základě vyhlášení nouzového stavu. Ony se pak budou vracet do našeho sportu, ať již jako ti, kdo se po letech starají o další gene-raci, přinášejí peníze jako sponzoři, nebo chodí na stadiony fandit, protože fotbal zakořenil v jejich srdci. Moravou oznamuje, že od pátku 13. Aktuality FCSB, fotbalový klub FC Svratka Brno.


Oficiální web fotbalové přípravky Ratíškovice - Vacenovice. AFK Nové Mesto nad Váhom. ZŠ Prušánky (bližší informace pro zájemce u předsedy oddílu). Zápasy - MiRaVa a Břeclav. FK Hodonín - Články v kategorii: zápasy.


Mirava fotbal

Sportovní klub SK Řečkovice byl založen dne 27. Zároveň byl nově vzniklý klub přihlášen do Československého fotbalového svazu. Ale od začátku:) S tím, že nás bude málo jsem popravdě ani nepočítal. Vyjížděli jsme v brzkých ranních hodinách a děvčata na turnaji odehrála celkem zápasů. Postupně jsme se utkali s týmy 1. Ve sváteční den jsme přijali pozvánku na pěkně obsazený a kvalitní turnaj v Ratiškovicích.


Organizace turnaje byla perfektní a počasí bylo „objednané“ vynikající. U našich kluků a Natálky byla vidět snaha si zahrát. Někdy to šlo a někdy ne. Mně nejvíce zaujal výkon brankáře Fildy, který.


Mirava fotbal

Povedený den si užil také sedmiletý Dominik Vařák. Nejvíce se mě bavilo skákat mezi kruhy a slalom, uvedla další naděje ratíškovického klubu, která se fotbalu věnuje už čtyři roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky