pátek 6. prosince 2019

Kondenzační kotel se zásobníkem dakon

U kondenzačních kotlů jsou spaliny, které obsahují množství horké vodní páry a tím i energie, maximálně využívány. Horké spaliny spolu s vodní párou prochází speciálně upraveným tepelným výměníkem, ve kterém předávají za příslušných podmínek teplo otopné vodě, a tím se spaliny a pára ochlazují. Nejvíce energie kondenzačního tepla získáme při.


Samozřejmostí jsou i moderní vlastnosti, jako je plynulá modulace výkonu, nebo autodiagnostika, či moderní ekvitermní eBus regulace. Kotle se zásobníkem mají různé funkce, některé z nich jsou dodávané v základní výbavě, jiné si musíte dokoupit.

Patří mezi ně například automatické vynášení popela. Jak pracuje automatický kotel se zásobníkem. Automatický kotel se zásobníkem si sám doplní palivo nebo zapálí oheň. Tímto způsobem lze dodatečně získat až účinnosti. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.


Tento problém efektivně vyřeší kondenzační plynový kotel s vestavěným zásobníkem teplé užitkové vody. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem.

Kotle s vestavěným zásobníkem jsou již z výroby připraveny pro připojení cirkulačního okruhu TV. Vzhledem k jejich vlastnostem se jedná. A - kondenzační plynový kotel se zabudovaným zásobníkem TUV litrů, - 1kW, určen do objektů s malou tepelnou ztrátou, např. THERMONA THERM KDZ5.


Se zásobníkem , Kotle - shop. Kondenzační kotle se zásobníkem v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Firma DAKON má více než desetiletou tradici ve výrobě kondenzačních kotlů.


Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Na trh je dodáván v několika výkonech, a to 1 2 ale také. Plynové kondenzační kotle se zásobníkem na teplou vodu. V případě nedostatku prostoru je ideální variantou nabíjecí zásobník vody. Kotel se zásobníkem je lepší volba než průtokový ohřev.


Ta vaše tepelná ztráta se mne nezdá těch kW. Dala by se vyvodit z roční spotřeby plynu, pokud se nepřitápělo jiným zdrojem. Každopádně nový kotel přinese úsporu na topení a kolik to bude záleží i na tom jak vysokou teplotu vody potřebujete na vytopení za velkých mrazů.


Kvalitní kotle od výrobce Dakon za příznivé ceny!

Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Odhořívací způsob spalování paliva umožňuje dosáhnout nízkých hodnot emisí, vysoké účinnosti spalování a jednoduché regulace výkonu. Po vzhledové stránce se obě zařízení doplňují a na první pohled tvoří jeden celek.


Elegantní zaoblený design kotle a zásobníku umožňuje umístění v interiéru domu či bytu. Domů kotle na tuhá paliva - automatické kotle. Důvody, proč lidé často zvolí raději kondenzační plynový kotel než klasický kotel na plyn, je především úspora energií a také ekologičtější provoz.


Jsem přesvědčen, že kotel se zásobníkem je lepší. Prutokový musí ohřát vodu z 8°C na teplotu jakou požadujete (60°C) Nevím zdali to vůbec kotel zvládne. Doba ohřevu 60litrového zásobníku se pohybuje dle výkonu kotle do minut ze studené vody. Na jaře budu muset pořídit nový.


Potřebuji kotel s integrovaným zásobníkem TUV (nic jiného se nevejde), chci aby byl kondenzační. Stačí nám o výkonu 24kW (jedna koupelna). Při renovaci systému vytápění využijte našich systémových řešení.


Zkombinujte kondenzační kotel spolu se solárním kolektorem a díky obnovitelným zdrojům ušetříte za energie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky