pátek 20. prosince 2019

Kotol na drevo cena

Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, drevo. Svojim komfortom ovládania a regulácie dosahujú jednoduchosti plynových kotlov. Kotly na drevo , kachle, Elektrokotle Kotly na drevo Kotly na drevo. Splyňovací kotol na tuhé palivo spaľuje drevo , drevenú triesku a brikety.


Medzi samostatnú kategóriu sa radia kotly na pelety, ktoré musia špecialny systém spaľovania peliet obyčajne spojený so zásobníkom.

Nízke náklady na samotné drevo sú ale kompenzované nárokmi na prípravu a uskladňovanie dreva. Nízka cena v tomto prípade predstavuje nižší komfort. Moderné kotly na drevo sa oproti tým z minulosti vyznačujú vysokou účinnosťou.


Tá je dosiahnutá modernými spôsobmi spaľovania. V prospech kotla na drevo však jednoznačne vraví cena. Preto pokiaľ máte dostatok miesta na uskladnenie paliva pre kotol na drevo , rozhodne je to jedna z možností, ktorú by ste mali zvažovať.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Samozrejme takto ceny treba porovnávať vzhľadom na rovnaké, resp. Vykurovacie systémy od rôznych výrobcov na Slovenskom trhu.


Firma ML ECO je zmluvným predajcom a distribútorom vykurovacej tec. Kotle ,ohrievače TÚV,vodárne a čerpadlá. Vyberajte si Kotly podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


I tak vychází cena za kWh vyrobenou v kotli na dřevo o něco levněji, než když topíte plynem. Výhodou kotle na dřevo je také nezávislost na tom, zda někdo plyn pustil nebo elektřinu pustil nebo rapidně zdražil. Ideální situací pro to, zda je pro vás kotel na dřevo výhodný nebo ne je přístup k palivovému dřevu. Sú konštruované pre spaľovanie dreva, na princípe generátorového splyňovania s použitím odťahového ventilátora (S), ktorý odsáva spaliny z kotla, alebo s použitím tlačného ventilátora, ktorý vháňa spaľovací vzduch do kotla.


Kotol na drevo , pelety alebo uhlie? Kotly sa zásadne líši tým, čo dokážu spaľovať. Existujú varianty ako je kotol na čierne a hnedé uhlie, kotly na klasické drevo , alebo kotly na odpadový materiál v podobe peliet.


Modernú variantu predstavuje kombinovaný kotol na tuhé palivo, ktorý dokáže kombinovať viac tuhých palív.

Drevo sa vyznačuje pomerne vysokou vlhkosťou, ale najlepší kotol na drevo dnešných dní dokáže byť vysoko efektívny, dokonca niektoré typy kotlov na drevo majú tzv. C, potom sa teplota zvýši na asi 6až 7°C čím sa odparí. INTERIÉROVÝ KOTOL NA DREVO. Dizajnom pekne zapadne do interiéru. Možno napojiť na centrálne vykurovanie a zároveň využiť na ohrev teplej vody.


V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle.


Na trh prinášáme vysokú kvalitu, ktorú oceňujú nielen domáci, ale aj naši zahraniční partneri.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky