středa 4. prosince 2019

Oprava htc praha 4

Telefony a tablety HTC se všeobecně těžko opravují. To vyžaduje školeného technika s praxí. V našem servisu mobilních telefonů máme zkušené techniky s mnohaletou praxí. Vaše mobily HTC opravíme na počkání.


Výměna digitizéru a displeje je v rukou.

Postaráme se o váš mobil HTC v Praze. Potřebujete opravit telefon? Přineste ho do AJ-servis. Stejně jako u ostatních značek, i u mobilů HTC opravíme prasklý displej, vyměníme nefunkční fotoaparát nebo seženeme novou baterii. Servis a opravy mobilních telefonů všech značek.


Máte problémy s mobilním telefonem? Vyhledejte váš typ telefonu a podívejte se co vše je dnes možné udělat s poškozeným mobilním telefonem.

Praha , Brno, Ostrava a další města. Tato oprava se týká skoro všech modelů tohoto výrobce. Náš servis zajistí rychlé a spolehlivé vyřízení jakékoliv opravy, čítající nap. Opravíme Vám ho na počkání.


V tuto chvíli přijímáme pouze platbu předem, kartou nebo PayPal. Platbu v hotovosti, bohužel, nepřijímáme. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TAVIS - opravy a prodej šicích strojů, Martin Zuska - Šicí stroje, TAVIS,. Provádím servis televizorů i spotřební elektroniky.


Po domluvě možná oprava PC u Vás doma. Následně je možné nechat si telefon poslat zpět přes Zásilkovnu nebo PPL, případně si jej na našem výdejním místě vyzvednout. Trápí vás prasklý nebo jinak rozbitý displej? Vyměníme jej do minut a navíc vám doporučíme vhodné tvrzené sklo, které váš telefon lépe ochrání.


Největší pražská pobočka s vlastním skladem. Její součástí je i showroom s více než 1vystavenými produkty, které se pravidelně obměňují. Vybrané zboží si zde můžete prohlédnout, vyzkoušet a vyzvednout.

Servis notebooků, opravy tiskáren, počítačů, servis mobilních telefonů, monitorů a další výpočetní techniky, to je POČÍTAČOVÁ POHOTOVOST s. Veškerý servis poskytujeme RYCHLE již více než let. Distribuce probíhá od 08:do 11:hod. Servis se specializuje na opravy většiny od světoznámého výrobce APPLE.


Dívat se na Vaši jistotu, důkladnost, na to, jak jste skutečný technický profesionál a jako člověk máte navíc radost, že se Vám práce podařila, tak to byl v dnešním světě založeném na pouhých ře. Prodám mobilní telefon HTC One Mna náhradní díly. Rozbitý displej, nevyzkoušený, po připojení k nabíječce se rozblikala dioda a po chvíli se pokoušel stále dokola hrát melodii T-Mobilu, tak jsem raději nabíjení vzdal. HTC One S na náhradní díly 1x kompletní display bez škrábanců, ještě s fólií, foťák, nová baterie, wifi, bluetooth, černý hliníkový kryt, kablíky, vibrátor atd. HDC - Hladík Dance Center - ta nejlepší taneční škola v Praze.


Zvyšujeme signál telefonu, který má nízký výkon, vypadává nebo se vůbec nepřipojí k operátoro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky