středa 18. prosince 2019

Venkovní ohniště na dřevo

Patříte-li k lidem, kteří věnují velkou pozornost vzhledu své zahrady, pak je venkovní ohniště varianta právě pro Vás. Užijte si venku otevřený oheň bez nutnosti kopání díry, obložené kameny. V dnešní době se opět dostává do velké obliby posezení u otevřeného ohně. Oheň vytváří příjemnou atmosféru, je zdrojem pohodového tepla, může sloužit k přípravě.


V nabídce máme také venkovní topeniště s grilem, na kterém můžete díky bohatému příslušenství připravovat gurmánské speciality všeho druhu. Na InHaus jsou všechna ohniště prodávaná v ČR.

Sledujeme akce a slevy. V současné době jsou oblíbená přenosná ohniště většinou kovová. Venkovní ohniště dovoluje posezení u otevřeného ohně na zahradě, aniž se poškodí trávník. Hodí se především na menší víceúčelové zahrady. Ohniště jednoduše odnesete a druhý den máte trávník volný na zábavu.


Vybírejte si Přenosná ohniště podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kovová přenosná ohniště na zahradu jsou bezpečná, praktická a vykouzlíte s nimi stejné dobroty jako s grilem. Vyberte si z desítek produktů to nejlepší venkovní ohniště právě pro vás.

Dodáme Vám vše pro venkovní posezení na zahradě, na terase nebo v parku. Na nové dřevo použijeme prodyšnou lazuru na vodní bázi, při renovaci spíše syntetickou krycí barvu. Zkušenosti kutilů lakýrníků se ovšem různí.


Někdo fandí vodou ředitelným nátěrům kvůli svému zdraví či oblíbené značce, jiný nedá dopustit na rozpouštědlové výrobky z principu. Ohniště Klasik Corten není opatřeno žádnou povrchovou úpravou a je zcela bezúdržbové, proto si našlo velkou oblibu mezi našimi zákazníky. Je vyrobeno z povětrnostně odolné oceli Cor-ten, která po vystavení vlhkému prostředí získává ochranou vrstvu ve formě „rezaté“ patiny, ta brání další oxidaci a korozi.


Remundi ohniště a gril v jednom je unikát profesionálních venkovních grilů, neboť má zabudovaný systém plynule nastavitelného ovládání přívodu vzduchu. Díky speciální geometrii dále oceníte širokou plotnu, na které můžete využít několik teplotních zón a připravit tak více pokrmů současně. Je také vhodný s použitím dřeva i dřevěného uhlí a to.


V kovovém zahradním ohništi se může spalovat dřevo a je přizpůsoben tak, aby se do něj lehce nainstaloval rošt na grilovací. K dispozici jsou i levnější betonové varianty nebo výrazně dražší vyvýšená ohniště z oceli. Jednoduchý betonový kruh s ocelovým grilem se položí přímo na zem.


Pokud jste sami nepřišli na nějaký lepší nápa inspirujte se v naší fotogalerii. A jestliže už máte vybráno a pořád se nemůžete odhodlat a pustit se do práce, zkuste se poptat u sousedů nebo u kolegů v zaměstnání, třeba vám poradí, jak na to, pokud už podobnou zkušenost s konstrukcí vlastnoručně vyrobeného zahradního ohniště mají. Přemýšlíte, jaké zahradní ohniště vybrat a které bude nejvhodnější? Zkuste naši nabídku ohnišť na zahradu a načerpejte inspiraci, co letos frčí.


Nezapomeňte, že vaše zahrada se stane oblíbeným místem, kde se budete po celý rok setkávat se svými kamarády a známými.

Stavíme venkovní ohniště. Klasickým materiálem na stavbu ohniště je beton, cihly, kámen nebo ocel. Další možností je vytvořit si nehořlavý podklad z kamene, štěrku nebo písku a na něj ohniště postavit – skvěle vypadají kovové široké kotle nebo koše. Měli jsme ho snad do druhého dne od objednání a je perfektní.


Kvalitní materiál, hodně stabilní. Pořídili jsme i rošt na grilování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky