pondělí 23. prosince 2019

Rozbor vody ze studny zdarma

Vhodná doba k tomu nechat si udělat rozbory vody ze studní je tak právě v současné době, například v rámci celé řady doprovodných akcí ke Světovému dni vody. Těch je několik desítek plošně po celém území naší země. Na řadě míst nabízejí vodohospodářské společnosti. Každý zájemce přinese litru pitné vody v PET láhvi bez vzduchové bubliny, doplněné až po okraj (lze použít jen láhev od pitné vody ) a získá výsledky rozboru uvedených ukazatelů.


Akční rozbory vody (kompletní přehled naleznete v sekci rozbory vody nebo ceník) Základní rozbor vody - chemické, fyzikální a mikrobiologické složení, ukazatelů: 85- Kč. Využíváte vodu ze studně?

Rozbor pitné vody umíme nabídnout každému. Nebo jste napojeni na centrální vodovodní řad? V obou případech vám dokážeme rozbory vaší vody nabídnout.


Pokud vlastníte studnu a tato studna nebyla delší dobu používána (např. během zimy, kdy v ní byla zamrzlá voda), doporučujeme odčerpat nejméně trojnásobek celkového objemu vody ze studny. Až se hladina vody opět doplní na běžnou mez, až poté je vhodné odebírat vzorek. Cena a varianty rozboru vody.


Rozbory vody po celé České republice bez problému. Naše sběrná místa po celé České Republice jsou vám k dispozici. Nejčastěji odběry provádíme pro rozbor pitné vody a rozbor vody ze studny.

Hodnotí se kvalita pitné vody i kvalita vody jako takové. V letním období je také hojně vyhledávanou službou zjištění kvality koupací vody. Naše vlastní akreditované laboratoře působí po celé republice.


Nebráníme se tedy zpracovat rozbor vody. Odběr vzorku vody ze studny můžete provést sami, kdy si můžete vzorkovnice (nekontaminované plastové láhve, do kterých odeberete vodu) vyzvednout u nás na pobočce. Přesný postup odběru vzorků vody pro rozbor vody ve studni obdržíte od nás na vyžádání. Případně si můžete objednat svoz vzorkovnic na vybranou adresu.


Tento rozbor vody se skládá ze základního orientačního rozboru vody. Mikrobiologický rozbor (ukazatelé) 60- Kč. Vzorky vody si můžete odebrat sami, případně můžeme odběr předepsaným způsobem zajistit. Platbu lze provádět fakturou, případně. Provádíme laboratorní rozbory vody ze studny.


Odebrat vzorek můžete sami, případně jej provede náš vzorkař, který se o vše postará. Pokud jste rozbor u daného zdroje vody dosud neprováděli, vždy volte tento rozbor. Vlastní zdroje vody jsou součástí našich domácností stále častěji, prozradíme vám, proč nezapomenout na rozbor vody při hloubení vlastního zdroje. Dozvíte se kdy a jak často provádět rozbor vody , a také vám prozradíme naše rady zákazníkům, kteří používají studnu nebo vrt jako zdroj pitné vody. Ať se jedná o zavlažování zahrádky, bazén či celou chalupu, využívat vodu z vlastní studny se vyplatí.


Mít vlastní studnu je výhoda: voda je vždy čerstvá a je zdarma.

Má to však také svá „ale“. Pokud o studnu nepečujete, může se z levného zdroje vody stát zdroj starostí a zdravotních rizik. Jednou ročně u příležitosti světového dne vody provádíme rozbor vody zdarma , který vám může pomoci odhalit případnou závadnost vaší vody. Někdy je dobré studnu vyčistit, než pak přistoupíme k dalšímu rozboru, je třeba několikrát studnu vyčerpat.


V některých případech se poměry ve. Jestli nemáte rozbor pitné vody zpracovaný, doneste vzorek vody k nám a my Vám základní rozbor vytvoříme. Máte-li v plánu pořídit si studnu, rozbor vody ze studny Vás také nemine. Potřebujete zpracovat rozbor vody v Brně a okolí?


Zajímá vás více informací? Nabízíme poradenství ZDARMA. Aktuální Osvědčení o akreditaci včetně přílohy naleznete v sekci Ke stažení.


Laboratoř poskytuje na základě rozboru informace o kvalitě vody s následnou konzultací o řešení nevyhovujících ukazatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky