úterý 17. prosince 2019

Unox trouba

Unox trouba

For this reason, Unox created an innovative professional self-cleaning oven. Thanks to very precise sensors, it verifies the amount of dirt accumulated an based on this evaluation, selects the most efficient washing program in every situation avoiding waste of water and detergent. UNOX ovens are intelligent self-cleaning ovens.


Horkovzdušné trouby Unox. Forni Professionali Unox. All’interno di una cucina, un laboratorio, una pasticceria o una gastronomia avere un forno professionale ricopre un ruolo determinante sia per la riuscita dei piatti che per l’adozione di un metodo di lavoro più proficuo che aumenti la qualità e il profitto. UNOX - sklokeramické kontaktní grily, grilovací desky a Caldolux trouba pro gastro provozy Sklokeramika je ideálním materiálem pro kontaktní pečení, je rezistentní vůči teplotnímu šoku, nepřejbírá žádné chutě ani pachy a velmi jednoduše se čistí.


Trouba na plechy s digitálním panelem na kterým nastavíme teplotu, potom čas a popř. Nezávazně a zdarma předvedeme konvektomat UNOX ChefTop a BakerTop u vás na provozovně. Zkušený kuchař vám předvede všechny funkce, které konvektomat nabízí, přímo před vámi zcela zdarma. UNOX Baker Lux XB 6na plechů 60xcm.


Unox trouba

Trouva is the home of the best bricks-and-mortar boutiques. Shop design-led homeware from one convenient online destination. Trouby Unox BAKER TOP Mind Maps dotekové ovládání - výhody a nevýhody : uspokoji i náročné provozy, trouby pro profi provozy s max. Vyzkoušejte BAKERTOP MIND.


Model MANUAL s jednoduchýcm manuálním ovládáním nastavení teploty, času a vlhkosti a tlačítko pro pomalý chod ventilátoru. Popis trouby Unox Stefania s digitálním ovládáníTrouba na plechy (nebo model Arianna) s digitálním panelem na kterým nastavíme teplotu, potom čas a popř. Neúnavné pece navržené speciálně pro pečení mražených croissantů nebo rozpékání předpečeného mraženého pečiva. Pec unox je ideální pro využití v kavárnách, provozovnách rychlého občerstvení a menších obchodech s potravinami.


Unox trouba

U konvektomatů UNOX a jejich řady ChefTop Vám naše nabídka umožní výběr takového konvektomatu, který Vám bude plně vyhovovat a překvapí Vás svými funkcemi, často patentovanými. Další řadou konvektomatů UNOX je řada ChefLux, taktéž velmi výkonná gastronomická zařízení s řadou patentovaných prvků, které. Pec XEBC-04EU-E1R BAKERTOP MIND. Kompletní informace o produktech značky Unox - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Produkty Unox na jednom místě - Heureka. Konvektomaty UNOX UNOX -ESHOP - specializovaný internetový obchod s produkty značky UNOX. Naše dlouholeté zkušenosti s produkty UNOX Vám zajistí optimální výběr z nabízeného sortimentu pro Váš provoz. Profesionální přístup, odborná a technická podpora je pro nás samozřejmostí.


Poradíme Vám jaká trouba je vhodná právě pro Vaš provozPEKAŘSKÉ A CUKRÁŘSKÉ TROUBY Trouby pro pekaře a cukráře, bistra a kavárny mají manuální nebo digitální ovládání. Unox LINE MICRO - základní pečící horkovzdušné trouby bez přivlhčování, bez reverzu. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Gastro vybavení UNOX trouba LineMicro XF 0Anna, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze UNOX trouba LineMicro XF 0Anna.


UNOX trouba LineMicro XF 0Lisa. UNOX Line Micro : podstavce pod trouby UNOX Line Micro. Jedná se o pece, jejichž plánovaným účelem je zastat je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky