pátek 13. prosince 2019

Kotel dakon 25 max

Kotel je podle vládního nařízení č. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Rošt přední výklopný kotel DAKON DOR. Nachází se na přední straně kotle. Zahákne se do ocelových držáků, které jsou součástí kotle.


Je složený ze dvou částí, které jsou spojeny čepem.

Je určen pro lepší hoření kotle a přívodu vzduchu. Pohybem roštovací páky se pak jedna část vyklápí. Máte doma jeden z našich kotlů na pevná paliva nebo elektrokotlů Dakon ? Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. DOR MAX na objednání. Ovládání je jednoduché.


Můžete v něm ovšem spalovat i uhlí černé, koks, případně dřevo a brikety. Dobrý den,taky jsem měl problém s pachem komína-komín cca let starý cihlový 30xcm. Komín prochází ložnicí a vždy po ohřátí byl cítit zápach,před dvěma roky jsem komín vyvložkoval a zápach se ztratil a dokonce i kotel Dakon dor max přestal bouchat.

Jinak kotel čistím cca 1xměsíčně důkladně a tak 2x týdně. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Prodejka a technická dokumentace k dispozici.


Zachovalý, šamotová vyzdívka nepoškozena. Při rychlém jednání možná sleva. Je v absolutním pořádku, v. Hledáte pořádný kotel , který vás nezklame ani v nejchladnější zimě? LCD displejem, čidel a zásobníku paliva na cca dny provozu.


Ocelový kotel na tuhá paliva o výkonu kW pro spalování uhlí a dřeva. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Nabídka Dobrý den ,rozpočet na základě. Nový ocelový automatický kotel na pelety Dakon Dor N 25.


Kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Poprvé máme kotel dor max , a absolutně mi nehoří, hrozně kouří z přikládacích dvířek místo aby to šlo do komína. Postavil jsem kotelnu k tomu nový komín o průměru 2mm, cca metrů.

Zkusil jsem snad všechny možnosti s regulací vzduchu a nic. Univerzální ocelový teplovodní kotel na pevná paliva. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach.


Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky