pondělí 30. prosince 2019

Retenční nádrž 9m3

Akumulační retenční nádrž samonosná o objemu 9mslouží k uchování dešťové vody v místech, kde nedochází k výskytu spodní vody nebo velmi jílovité půdy. Samonosná retenční nádrž na dešťovou vodu o objemu 9ms veškerou certifikací, montážními návody a dopravou ZDARMA po celé ČR. Nádrž samonosná kruhová - 9m3. Jedná se o retenční samonosnou nádrž na dešťovou vodu 9m, která je vhodná do prostředí bez výskytu spodní vody či těžší jílovité půdy.


Tato retenční nádrž na dešťovou vodu by zároveň neměla být použita v místech s vyšším statickým zatížením (blízká veřejná komunikace, přejezd aut). Hranatou samonosnou nádrž na dešťovou vodu 9mje vhodné umístit do prostředí bez výskytu spodní vody či těžké jílovité půdy. Současně doporučujeme retenční nádrž neusazovat v místech s vyšším statickým zatížením jako jsou blízké veřejné komunikace nebo přejezdy aut. Usazení retenční nádrže na dešťovou vodu se uskutečňuje na základové desce o. Samonosná nádrž na dešťovou vodu 5mnachází uplatnění v místech bez přítomnosti spodní vody a těžší jílovité půdy. Plastová retenční nádrž pro obetonování nádrž 9m3.


Jedná se o retenční nádrž na dešťovou vodu k obetonování 9m, která se nejčastěji instaluje do míst, kde může dojít ke statickému zatížení (přejezd aut, blízká silnice). Mezi nejčastější důvody k pořízení této retenční nádrže k obetonování patří zejména odolnost a nízká cena. Jímka 9mz kvalitního polypropylenu (plastu), bez podílu recyklátu. Jímka se dá použít jako jímka na vodu, jímka na dešťovou vodu, retenční nádrž , nádrž na odvodnění z drenáže atd. Samonosné kruhové nádrže na deštovou vodu vám výborně poslouží pro zachycení dešťové vody.


Můžete vybírat z kruhových a hranatých tvarů nádrží. Tento typ jímky je vhodný pro obsypání zeminou. Veškeré doklady ke kolaudaci, statický posudek jsou součástí dodání. Dopravíme po celé ČR dle domluvy. Skladem kusů za tuto akční cenu.


Dále vyrábíme odpadní jímky, retenční nádrže o objemech 1-50mve variantě pro obetonování, samonosné. Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa. Podrobný popis instalace je popsán ve „Stavebně technických podmínkách pro instalaci plastových nádrží společnosti SINEKO Engineering s. Retenční nádrž samonosná kruhová 5m3. Plastové retenční nádrže PJR-OS samonosné se ukládají na již zhotovenou betonovou desku a dále stačí tyto nádrže obsypat zeminou. Maximální zásyp zeminy na nádrž je povolen do 40cm.


Retenční nádrž 9m3

Samonosné retenční nádrže PJR-OS jsou pouze pochozí, nejsou pojízdné. Prodám kovovou silnostenou nadrž. Po instalaci je samonosná plastová retenční nádrž pouze pochozí.


K retenční nádrži obdržíte všechny potřebné dokumenty pro kolaudaci, tj. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu, tak u nás si vyberete! Plastové jímky (plastové nádrže) rádi vystrojíme podle vašich představ na septiky, žumpy, akumulační jímky a zásobníky s výtlakem, jímky na pitnou vodu, neklademe meze na jejich vystrojení či tvary, rozměry.


Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme. Případně je možné napojit nádrž na nějaký vsakovací systém, který umožní, aby se voda vsakovala do podzemních vod pomocí např. Pro využívání dešťové vody budete potřebovat retenční nádrž na dešťovou vodu a systém s čerpadlem a dopouštěním, díky kterému dešťovou vodu můžete dále využívat na zalévání zahrady a závlahu nebo ve vaší domácnosti.


Součástí díla je základová deska, obvodové stěny, dělící stěny, stropní deska, výplňový beton dvojitého dna a armovaná deska nad výplňovým betonem v nitrifikační a kalové části. Existuje hned několik řešení. Realizovat můžete betonovou nádrž , stejně jako si můžete pořídit plastovou nádrž , která je kompletní a hned ji můžete začít využívat.


Retenční nádrž 9m3

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Rozdíl mezi výškou hladiny vody a zásypem (zemí nebo betonem dle typu nádrže) nemá překročit cm. Já teď stavěl betonovou nádrž na deštovou vodu a vodu z ČOV 9m3. Má atest i na styk s pitnou vodou.


Retenční nádrž 9m3

Po napuštění kupodivu žádný unik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky