úterý 24. prosince 2019

Toshiba klimatizace praha

Váš dodavatel klimatizací Toshiba. Společnost Manta PLUS, spol. TOSHIBA v České republice. Skladové prostory 4mumožňují držet skladem většinu klimatizačních jednotek a okamžitě odbavovat přijaté objednávky.


Klimatizace Toshiba Jiří Láska. Czech Republic Sales Partners.

Kostany KLIMAX TEPLICE S. Praha Hloubetin KLIMA - CLASSIC spol. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizací, které jsou vhodné pro byty, rodinné domy, restaurace, ordinace, kanceláře atd. Dodáváme také VRF systémy vhodné pro velké budovy a další komplexy.


Využijte naší akce a pořiďte si klimatizaci Toshiba s nejdelší zárukou let na montáže, s kvalitním servisem, který prodlouží život vaší klimatizace , s slevou po celou dobu životnosti (tedy nejen v době záruky) a garantovanou reakcí technika do hodin od nahlášení závady. Toshiba Group is responding to the global coronavirus pandemic with measures that prioritize the safety of our employees and their families, and of our customers and business partners. We continue to monitor the situation and to follow government guidance and instructions, while doing all we can to ensure business continuity. Díky vysoké spolehlivosti, nízké spotřebě a špičkové technologii je v oboru vyhlášena.


Důkazem kvality zařízení je nejen mnoho instalaci všeho druhu, ale třeba nasazení v síti všech telefonních operátorů nejen na území České republiky, ale po celé Evropě.

Nejlepší záruka na klimatizace v ČR! Stojíme za kvalitou našich klimatizací natolik, že pokud by se vám po dobu záruky cokoli pokazilo a na našem skladu nebyl k dispozici potřebný náhradní díl, vyměníme vám klimatizaci za novou stejného nebo novějšího modelu. Velmi příjemně se cítíme tam, kde nás obklopuje čerstvý vzduch a optimální teplota. Maximální kvalita dodávaných produktů, odborná montáž a zajištění špičkového záručního i pozáručního servisu v co nejkratší možné době.


Zajišťujeme pro Vás instalaci i dlouhodobý servis klimatizací v Praze. Náš odborník Vás navštíví, prohlédne si Vaše prostory a navrhne nejvhodnější řešení tak, aby odpovídalo Vašim představám. Ať už hledáte klimatizace prodej a vybíráte tu nejvhodnější klimatizaci pro Váš dům, či byt, nebo potřebujete provést servis u Vaší stávající klimatizace , neváhejte se na nás obrátit. Poskytujeme servis klimatizace , montáž klimatizace , prodej, revize a poradeství v klimatizační technice v Praze a okolí. Kvalita, spolehlivost a životnost.


Naše služby jsou komplexní, dbáme na kvalitu, máme skvělé ceny a dodáváme včas. Dodáváme a montujeme jak klimatizace do bytů a domů, tak klimatizace do kanceláří a firem. Levné domácí a kvalitní domácí klimatizace včetně montáže. Nabízíme klimatizační jednotky značek jako je Toshiba , LG nebo Daikin. Servis klimatizace Toshiba Praha.


Provádíme servis klimatizací Toshiba všech typů. První elektronicky řízená klimatizace. Ihned mě zaujalo video zachycující postup montáže a rovněž rychlost komunikace po zaslání úvodní nezávazné poptávky přes webový formulář.


Nabízíme pravidelný servis a revize klimatizace Toshiba , které zajistí bezproblémový chod vašeho zařízení.

Provedeme kontrolu zařízení včetně čištění a údržby motorů ventilátoru. Jednotky umí i topit, za to se nic nepřiplácí. Nejčastěji montujeme klimatizace Haier, Toshiba a Daikin, což je špička na trhu. Rozhodně je možné sehnat i klimatizace nižší kvality za nižší cenu, nicméně ne u nás, jelikož bychom klientům nenabízeli nic, co bychom si sami nepořídili.


Každý z nás asi někdy viděl klasické nástěnné klimatizace v bílém provedení, které jsou umístěny pod stropem. Dodáme a instalujeme vám vzduchotechnická zařízení včetně průmyslové filtrace, klimatizace topení a měření a regulace. Poskytneme vám komplexní služby pro komerční prostory, jako jsou restaurace, bary, vinotéky, serverovny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky