úterý 17. prosince 2019

Výměna rozvodů cena

Cena a termíny v servisu. Před návštěvou servisu se přirozeně každý jako řidič ptá, co taková výměna rozvodů bude stát. Existují přitom zčásti velké rozdíly.


Podle toho, jakým autem jezdíte a který servis si vyberete, mohou být náklady vyšší nebo nižší. Náklady na výměnu rozvodů jsou sice celkem vysoké.

Jednotný ceník výměny rozvodů neexistuje. Zameškaná výměna rozvodů může vést k úplnému zničení motoru Nechte si vyměnit rozvodový řemen bezpečně v servisu. V servisech ve Vašem okolí Výměna podle předpisů výrobce Originální náhradní díly. Dojde-li k jeho prasknutí, cena opravy několikanásobně převýší cenu jeho výměny. Na obrázku níže vidíte prasklý rozvodový řemen.


Zdánlivě nenápadné poškození zvenčí není nic v porovnání s katastrofou v jeho útrobách (viz. níže). Rozvody, kladky, řemen, vodní pumpa.

Jelikož se stále množí dotazy ohledně rozvodů , uvádíme ceny včetně ceny práce. Vždy se jedná o výměnu všech kladek, výměnu řemene, vodní pumpy (WP) a 3L nem. Jsou druhy oprav, které při chybě kutila, mohou mít fatální následky. Dělat si můžete doma co chcete, ale když se to nepovede na nikom si nic nevezmete, servis vám dává na práci i materiál záruku a máte aspoň nějakou jistotu že vás to pak nebude stát ranec.


Ci, mám najeto necelých 1tis. Můžete mi jako laikovi říct, co to v praxi vlastně znamená a kolik je odhad ceny v servisu? Případně zda se podle něčeho pozná, jestli ta výměna je nutná či nikoliv. Také uviítám doporučení na servis.


Ptal jsem se protože jsem tento týden dělal Passata 9TDi PD. Provádíme výměny plynových rozvodů v bytových domech, kde nahrazujeme nevyhovující potrubí novým. Pro tyto výměny požíváme systém lídra v oblasti lisovaných rozvodů , německé společnosti Viega. Na veškeré práce provedeme revize. Kč v závislosti na typu motoru a servisu.


Výměna rozvodů Každé auto disponuje řemenovým, nebo řetězovým rozvodovým systémem. Při jeho poškození většinou dochází k větším poruchám motoru , proto spolu s pravidelnou kontrolou brzd a převodovky doporučujeme předcházet možným problémům včasnou návštěvou autoservisu. I pokud vozidlo jezdí méně, je řemen nutné vyměnit po určité časové lhůtě (např. let).

Jinak může dojít k poškození motoru a jeho oprava či dokonce výměna vás může vyjít opravdu draho. Gumový řetěz není pravidlem. Poskytujeme pokročilou diagnostiku aut a veškeré servisní úkony včetně geometrie kol, výměny skel, karosářských prací a služeb autoklempírny. Provádíme opravy karoserie, přípravy na STK, opravy brz výměny oleje a rozvodů , plnění a dezinfekce klimatizace, opravy převodovky, motorů aj.


Top služby: pneuservis Brno. Zdravím, váhám teď u jedné věci. Orientační cena za výměnu rozvodů u auta Inspirovalo mě předchozí téma. Je mi jasné, že záleží na mnoha faktorech, ale aspoň zhruba.


Zde uvedené ceny jsou orientační, od cen účtovaných se můžou lišit v závislosti na náročnosti pracovní operace u konkrétního modelu vozu. Pokud tam dáš novou revidovanou sadu rozvodů s inovovanou vodní pumpou (s keramickým přesouvačem), tak budeš mít už na doživotí toho auta klid. Tedy ve finále nejlepší u jetého auta udělat je chvíli po koupi a mít klid. Audi kompletní ceny – to je výhodná nabídka pro majitele starších vozů.


Jedná se o ceny vybraných servisních úkonů pro vozidla Audi starší let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky