čtvrtek 26. prosince 2019

Malý radiální ventilátor

Malé radiální ventilátory jsou vhodné pro odvětrání wc a koupelen. Jsou vhodné do koupelen, wc a kuchyní. SILENT A malý radiální ventilátor. Jsou určeny pro relativně delší vzduchovody. Malý radiální ventilátor s kuličkovými ložisky a zpětnou klapkou.


Ventilátory jsou vhodné pro použití v koupelnách, kuchyních a toaletách.

Vybaven filtrem a tlumičem hluku. Koupelnový ventilátor v základním provedení Decor 2CZ je vybaven zpětnou klapkou a kuličkovými ložisky. Skříň Skříň je z ABS, barva bílá. ECO-A má výtlak směrem dozadu, průměr výtlačného hrdla je mm.


ECO-U má výtlak dozadu (Z) nebo nahoru (H), pro potrubí s průměrem 75–mm. ECO-A Fmá výtlak zadního vývodu pro průměr 1mm. Fotografie výrobků jsou pouze ilustracemi na ukázku a někdy se mohou lišit od skutečného vzhledu předmětu.

Avšak toto nemění jejích základní vlastnosti. Na výtlaku je zpětná klapka. Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm, kuličková loži. Teplota přepravovaného. Solo Plus - malý nástěnný ventilátor pro delší potrubí.


Recently added item(s) × You have no items in your shopping cart. Odsávací radiální ventilátor , který je určen především do koupelen a hygienické místnosti. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Tichý a úsporný malý radiální ventilátor. Vhodný do koupelny, na WC nebo do kuchyně. Kuličková ložiska a krytí IP 55.


Quadro Micro 1- radiálny výkonný ventilátor do kúpeľne, wc a kuchynní. CF 2T malý radiální ventilátor. Radiálny ventilátor pre použitie u väčších priestorov s vzduchotechnickým potrubím. Radiální (odstředivý) ventilátor má sání vzduchu v ose a vytlačuje ho kolmo k ose.


Radiální ventilátory rozdělujeme na nízkotlaké, středotlaké a vysokotlaké.

Ventilátor vyšší třídy je ideální pro odvod vzduchu z užitkových místností - toaleta, koupelna, kuchyň, apod. Velmi tenká mřížka vhodná i pro náročné interiéry, vhodné pro obytné i administrativní budovy. EBB Design je malý radiální ventilátor určený pro odvětrání WC a koupelen s možností instalace pod nebo na omítku. Ventilátor je schopen překonat velkou tlakovou ztrátu potrubí a je tedy vhodný do panelových nebo jiných vícepodlažních domů. Svým designem je určen pro náročné interiéry.


Je vyroben z kvalitního. Ve výtlaku ventilátoru je zpětná klapka. Oběžné kolo je radiální , plastové s dopředu zahnutými lopatkami.


KN - radiálny ventilátor vhodný pre použitie v kúpeľniach, wc a kuchynních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky