středa 4. prosince 2019

Oprava spojky kompresoru klimatizace

Spojka kompresoru - elektromagnetická. Repase spojky autokompresoru klimatizace. Jako specialisté na opravy autokompresorů provádíme repase - renovace spojek - řemenic, talířků i cívek všech typů. Pro názornost malá ukázka z renovací spojek.


Renovace spojky kompresoru Zexel. Klimakompresor Zexel z vozidla Volvo a její postup na fotografiích.

Její porucha může být příčinou nefunkčnosti celého systému autoklimatizace, ale také důsledkem jiné poruchy jako třeba níže uvedené ložisko spojky. Elektromagnetická cívka je častým zdrojem nefunkčnosti kompresoru klimatizace. Vadné ložisko spojky klima kompresoru.


Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení. Pro opravy kompresorů používáme pouze originální náhradní díly, což zajištuje bezproblémový provoz a. Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru.


Takže, dnes se podíváme na jedno starší video.

V rychlosti si povíme něco o klimatizaci a pak se vrhnu na rozborku. Video je sice ve full H ale kvalita zvuku nestojí za moc. Uděláte-li to hrozí vám poškození celého systému klimatizace jako celku a jeho nestandartní chování. Opětovné uvedení klimatizace do bezproblémového provozu je pak velmi finančně náročná.


V celém Německu existují firmy, které se na tyto práce specializují. Kompresor se zpravidla vymění za úplně nový. Dokonce i obyčejné servisy umí kompresor klimatizace bezvadně vyměnit. Jen pro ostatní, při výměně kompresoru jsou dva postupy uvedení.


Nefunguje klima OII FL - oprava kompresoru. Klimatizace - spojka kompresoru - Elektrika. Pokračování článku najdete v 3. Oprava pevné spojky kompresoru. Pylový filtr klimatizace. Samozřejmě jsme připraveni Vám opravený kompresor zaslat zásilkovou službou do hodin, kdy zařídíme i vyzvednutí Vašeho starého kompresoru , jakožto vratného dílu.


V případě že vozidlo jezdí v prašném prostředí i častěji! Při jeho výměně musíte postupovat velmi pečlivě, jinak zkrátíte životnost nového kompresoru na několik měsíců, nebo jej rovnou zničíte. Prestal mi chladit climatronic - fouka teply vzduch.


Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci.

Mohlo by to zpusobovat unik chladiciho media? Divne je, ze pri zapnuti neslysim takovy to cvaknuti kompresoru. K repasi kompresoru klimatizace a určení přesné ceny je zapotřebí znát přesné číslo daného autokompresoru, které je uvedeno na štítku kompresoru.


Na tomto štítku kompresoru jsou uvedeny všechny potřebné informace, bez kterých vám nejsme schopni podat přesné ale jen přibližné informace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky