neděle 22. prosince 2019

Malá kamna

Malá krbová kamna jsou to pravé. Nenechte se mýlit, malá kamna na dřevo dokáží velké věci. Stačí správný výpočet výkonu a všech ostatních parametrů a malá kamna na dřevo spolehlivě a efektivně dopřejí teplo vaší domácnosti. Snadno se díky svým rozměrům vejdou i do menších prostor, oceníte je tak třeba na chalupě.


Mohou se stát doplňkovým a občasným způsobem vytápění, nebo jen.

Možným omezením malých krbových kamen je nutnost používat kratší polena. Kamna nezabýrají ve vašem domě tolik místa a jsou vhdoným řešením jako doplňkový zdroj vytápění. Před nákupem je vhodné určti správny. Litinová kamna jsou schopna po vyhasnutí déle vyzařovat teplo, a to zpravidla díky tomu, že jsou těžší než některá méně kvalitní plechová kamna s nízkou hmotností.


Pokud jsou ocelová kamna kvalitní a samozřejmě i těžší, mají srovnatelnou schopnost akumulace tepla jako modely z litiny. Co se efektivity týká, jsou. Naprosto nepoužitá kvalitní kamna.

Nabízíme širokou škálu topidel. Vyberte si topidlo přesně podle Vašich představ. U nás najdete klasická krbová kamna , kachlová kamna , kamna s troubou na pečení, krbová kamna s teplovodním výměníkem, klasické krbové vložky, krbové vložky s teplovodním výměníkem, krbové vložky se vzduchovodem, sporáky na dřevo, sporáky s teplovodním výměníkem, teplovodní. Krbová kamna HS Flamingo jsou ryze českým výrobkem.


Je zde kladen velký důraz na použité materiály a především jejich sílu. Pokud chatu či chalupu v zimě nenavštěvujeme a potřebujeme si zde jen občas přitopit před jejich zazimováním a časněji zjara, stačí malá kamínka v hlavní obytné místnosti a třeba malý litinový sporák s troubou v kuchyni, který nám pomůže při vaření a pečení. I přes malou velikost vás překvapí příjemné teplo. Většinou se v cenovém rozpětí do patnácti tisíc korun pohybují krbová kamna s výkonem do deseti kilowattů za hodinu.


Objevují se zde vedle plechových kamen na tuhá paliva i malá elektrická kamna. Zde najdete výkonnější krbová kamna od přibližně osmi kilowattů za hodinu. Kamna nepoužívaná, důvod prodeje je nevyužití, malí výkon. Při rychlém jednání SLEVA!


Peletová kamna jsou relativně novým a velmi zajímavým produktem. Navíc mají peletová kamna regulovatelný výkon už cca od 2-kW a jsou tak vhodná i do menších a dobře. Je schopen vytopit prostor o objemu do m3.

Designová krbová kamna Do nových moderních domů, kde si majitel klade nároky na celkový design, jsou vhodná naše designová krbová kamna. Vykazují se vysokou kvalitou zpracování, jedinečným tvarem. Vybírejte kvalitní designová kamna z naší nabídky.


V naší nabídce naleznete jedinečná designová kamna od firmy Panadero. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Pak sháníte malá krbová kamna. Tyto kamna oceníte jak pro jejich skladnost tak pro jejich schopnost rychlého vyhřátí místnosti.


Obsah náplně – kg dřeva. Velkou vzhledovou rozmanitost pro KSO poskytují keramické kachle. Výrobci keramických kachlů používají malá akumulační kamna BRUNNER pro své obestavby kamen jako např. Díky kompaktním rozměrům jsou krbová kamna Trentino s terciálním spalováním oblíbená především mezi majiteli malých chat. Kamna disponují výkonem až kW, spotřebují kg paliva (dřevo, ekobrikety) za hodinu a mají vrchní či zadní vývod kouřovodu.


Vybírat můžete krbová kamna horkovzdušná i krbová kamna s výměníkem. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky