úterý 3. prosince 2019

Mříže do oken bazar

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů mříže. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty mříže - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Hlavní město Praha, cena dohodou, od RenataPt na Sbazar. Popis: KRÁSNÉ MŘÍŽE DO OKEN. Prodám železné mříže z oken.

Hodí se například jako plot. Odběr menšího počtu je možný. Lakované základovou a svrchní černou barvou. Dobrý stav, téměř bez koroze.


Pevné mříže se používají zejména ke stálému zabezpečení oken či balkónů. Z hlediska estetického pro vás máme připravenou nabídku výběru z mnoha tvarů a motivů. Naše práce můžete vidět po celé Praze i Středočeském kraji.


Zabýváme se interiérovými i exteriérovými projekty, jako jsou instalace bezpečnostních mříží, konstrukce plotů či zábradlí a mnoho jiných produktů, dle přání klienta.

Material svislý 16xmm , vo do rovný - probíjený 20xmm. Lze je využít i jako mříže do sklepních oken. Kované mříže do oken i dveří, dům či chatu - ALBA Felis Kované mříže vyrábíme na míru dle skutečných rozměrů, při návrhu dveřní mříže dbáme hlavně na přání zákazníka, celkový vzhled budovy či přítomnost ostatních prvků (zábradlí, oplocení, dekorace). Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak zabezpečit svůj dům či jiný objekt, jsou právě mříže ! Podle statistik Policie ČR dojde jen v Praze ke zhruba dvěma vloupáním za sto minut. Rádi proto, právě mřížemi, účinně ochráníme váš dům. Dodáváme a montujeme několik typů ezpečnostních okenních a jiných mříží. I pevné mříže do oken mohou působit okrasně.


Montujeme spolehlivé, kovové mříže , které působí esteticky, protože to poslední, co bychom chtěli, by bylo, aby váš dům, byt nebo třeba balkon a markýza působily nevzhledně jako ve vězení. Pokud potřebujete zabezpečit okna či dveře v rodinných domech, obchodech, skladech či jiných firemních objektech, jsou nůžkové mříže tou pravou volbou jak pro exteriérové, tak interiérové použití. Součáští oken je venkovní hliníkové obložení. K okunám je možno také zkoupit nové ručně vyrobené železné okenní mříže. Mříže jsou již demontovány.


Vyrobeny uměleckým kovářem, ve 1 stavu.

Mezi tradiční mechanické zabezpečení patří také mříže do oken , v případě zabezpečení komerčních objektů také mříže na dveře. Prověřenou klasikou mechanického zabezpečení jsou pevné bezpečnostní mříže. Jednoduché ovládání i údržbu nabízejí mříže nůžkové, které je možné po shrnutí sklopit. Použití pevných mříží je opravdu velice široké, od zabezpečení lodžií a balkonů v nižší patrech, přes.


Okenní mříže se vyplatí namontovat zejména do oken vašich chat a chalup, kde se vyskytujete pouze nárazově. Precizně kované mříže do oken i dveří tak spolehlivě plní ochranu vaší nemovitosti. Navíc se v nich účelovost příjemně kloubí s krásou. Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely využíváme soubory cookies. Jedna mříž v provedení pro otevírání - panty a zámek na kličku.


Jedná se o celokovovou konstrukci, kterou vyrobíme na míru dle zaměření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky