úterý 31. prosince 2019

Lihový vařič meva

Lihový vařič meva

Nová řada teplogenerátorů MEVA MEVA uvedla na trh novou řadu Teplogenerátorů s výkony 5-10kW a 9-30kW. Nový vařič SPIDER PRO Značka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO, krerý je nově vybaven funkcí předehřívání plynu,. Starý přenosný lihový vařič. Osobní odběr možný v Trebechovicich pod Orebem nebo v Hradci Králové. Nabidka platí do smazání inzeratu.


Podívejte se na mé další inzeráty. Lihový vařič s jídelní miskou a hrncem s eloxovanou ohnivzdornou povrchovou úpravou. Hrnec 9ml, miska 3ml. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Tím pádem odesíláme každou objednávku téměř ihned. Věříme, že i ty budeš spokojený. Vařič lihový , benzínový pro kemping. Přenosné vařiče jsou nedílnou součástí všech, kteří pobyt ve volné přírodě milují.


Lihový vařič meva

V naší nabídce naleznete. Kartuše 2g - ventil, MEVA Jedno. Použijte s jakýmkoli hrncemDíky šroubovacímu uzávěru s gumovým těsněním má dokonalou těsnost.


WhisperLite Internationale je jednoduchý a spolehlivý vařič a kompaktní vařič dodávaný s palivovou láhví 650ml, který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR. Jedná se o nejprodávanější vařič v této kategorii v ČR. Kompaktní lihový vařič , Esbit.


Lihový vařič meva

Jednohořákový vařič Solo, MEVA Campingový vařič MEVA SOLO na propan-butan pro turistické účely k přípravě pokrmů. Esbit Ultra-lehký lihový vařič na tuhé lihové tablety. Skládá se ze tři bočních stěn a podložky na tabletu lihu.


Kromě lihového vařiče sada obsahuje jídelní misku a hrnec se sklápěcím držákem a eloxovanou ohnivzdornou povrchovou úpravou. Historie společnosti Meva. Podle dochovaného výpisu z obchodního rejstříku, vznikla Akciová společnost pro průmysl zbožím kovovým, což bylo doslovné obchodní jméno firmy, dne 21.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Meva Grilovací rošt 2- Poslední kus Výprodej Zdarma. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Aukro Starožitnosti a Umění Starožitnosti Předměty z kovů Ostatní.


Nabídka už bohužel skončila,. Stojánek (tripod) na lihový vařič Miltec. Kovový stojánek na lihový vařič. Celý popis Toto zboží se doprodává.


Lihový vařič meva

Po vyprodání skladové zásoby již nepůjde objednat. Popis: prodám tento starý vařič na líh. Vařiče skladem umíme doručit už v den objednávky!


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Stav je nálezový u vařiče nemohu ověřit funkčnost! PB není součástí výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky