pondělí 16. prosince 2019

Peletovací lis bazar

Stroje - Peletovaci lis bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Pelety jsou velmi vhodné pro vytápění kotlů na všechny druhy tuhého paliva. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dom a záhrada - Peletovaci lis bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prohlédněte si aktuální inzeráty peletovaci lis. U nás najdete, co potřebujete.

Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Peletovací lis , granulátor má rychlou finanční návratnost, díky levnému topení peletami. Na lisu můžete vyrábět také krmné směsi (granule) pro zvířata, králíky, slepice, koně, krávy a další hospodářské zvířata. Prodam paletovaci lis 150Prodám lis na pelety MP-150.


Prodám lis na pelety MP-2který slouží k rychlé a snadné přeměnění různých druhů odpadových materiálů na surovinu s vysokou výhřevností, peletovat můžete piliny z měkkého dřeva, seno, slámu, králičí hnůj, listí, trávu, atd. Služby - Peletovaci lis inzercia. Prodám nový peletovací lis , lis na peletky modelové řady PL 1s motorem kW.


Vhodný pro domácí využítí či použití v menších firmách. Vyberajte z inzerátov. Lze vyrábět: pelety na topení (piliny, seno, sláma, papír) pelety na krmení, krmné granule, pelety pro ryby hnojiva (zpracování trusu zvířat) S. Peletovacie lisy su bud na agro material alebo na drevene piliny alebo hobliny, su aj lisy co zvladaju kazdy material bez problemov su sice drahsie ale je jedno co natom peletujete. Nový lis na pelety MP-1se zárukou.


Lis obsahuje kusy lisovacích válců a jednu matrici. Jejich životnost je velmi ovlivněna kruhem materiálu, který se zpracovává. Nejmenší opotřebení vzniká při lisování měkkých materiálů jako jsou řepka, slunečnice, sláma.


Na stroji mozete pripravovat krmne zmesi, lisovane zakrmovanie pre rybarov, ako aj kurivo a ine.

Je opatreny digitálnym teplomerom ako aj dovlcovacou triskou v pripade ho materialu. Lis je uz zabehnuty ziadne zabiahanie a trapenie so zabehom, ako u inych lisov. Bezkonkurenční ceny a upřímné přímé jednání, je naše politika v prodeji. Pest Control Corporation ve Vlčnově peletovací lis JGE-2a jsou s ním neustálé problémy.


Nejprve špatně vyrobené závity na přítlačných šroubech, tím nebyl zachováván stejný tlak na přítlačných válcích. Další závada prasklá hřídel s přítlačnými válci v mazacím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky