pátek 13. prosince 2019

Prodám teplomet

Plynový teplomet je mobilní vyfukování tepla bez kouřovodu. Ventilátor na zadní straně topného tělesa tlačí okolní vzduch do spalovací komory pro zajištění okamžitého tepla. Sport - Teplomet bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ostatní - Prodam teplomet bazar. Důvod prodeje: nevhodný dárek Pouze osobní předání Brno a okolí.


Starlyf Fast Heater v úsporném termokeramickém provedení má zabudovaný časoměřič praktický regulační termostat na nastavení. HEPA filtr s borosilikátovým sklem, aktivní uhlíkovou vrstvou a grafitovou Tris impregnací, oscilace 90° kolem vertikáln. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů teplomet. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nůžky na plastové potrubí do průměru 63mm.


Prodám teplomet

Maminky vědí, že Teplomet stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj. Elektro - Halogenovy teplomet bazar.


Inzerát teplomet v okrese Brno-město, cena 350Kč, od vincekna Sbazar. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Odběr Písek,možno poslat na dobírku. Prodám málo používaný teplomet s PB lahví.


Profesionální naftové topidlo s přímým spalováním, určené k vysoušení hrubých staveb a vytápění dobře větraných průmyslových prostor. Není určen pro dlouhodobé vytápění. Je připojen přímo k propan butanové láhvi s provozním tlakem max.


Propanbutanová lahev není součástí výrobku. Projděte si inzeráty prodam teplomet termostatem na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Dnešní nabídka kategorie Topidla nabízí porovnání cen u více než 3druhů zboží předních výrobců. Porovnejte akční i běžné ceny obchodů.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Sekce Stavební stroje - bazar strojů - řádková inzerce. Všechny stroje musí na inspekční prohlídky,tak jsou v dobrém technickém stavu. Vše dovoz německo,rakousko a holandsko s belgií u některých stroju možný odpočet DPH.


Přenosné topidlo využijeme na chatě, v přechodném období, kdy se ještě netopí, ale už je chladno, v kempu na dovolené, na chatě, jako přídavné topidlo. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky