čtvrtek 26. prosince 2019

Koupelnové ventilátory cata

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cata X-Mart INOX (NEREZ) jsou ventilátory od kvalitního španělského výrobce. Svorkovnice a ovládací prvky jsou dostupné po odstranění čelní desky.


Nejprodávanější zboží v kategorii.

Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě.


Lidový koupelnový ventilátor s vysokým výkonem s kluznými ložisky. Zpětnou klapku lze dokoupit. Cata B PLUS - ventilátory s nejnižším čelním krytem. Montáž Vám usnadní systém montáže bez nářadí QUICK FIX GRIP.


K ventilátoru lze také zakoupit zpětnou klapku.

T - Časový doběh - min. Cata B MATIC – ventilátory s nejkratším hrdlem na trhu. Vhodné do prostor kde například hned za ventilátorem je umístněný 90° oblouk nebo hadice v ohybu.


Nabízíme také ventilátory 12V , které se využívají především v koupelnách, kde je větší vlhkost a nebezpečí styku s vodou, např. Nabízí široký sortiment vzduchotechnických zařízení pro domácnost jeho jsou digestoře či koupelnové ventilátory. Axiální ventilátory zcela nové konstrukce a designu. CATA - koupelnové ventilátory. Vyznačují se velmi nízkou provozní hlučností, snadnou montáží a snadnou údržbou.


Představujeme vám nejtišší ventilátory do koupelny, na WC nebo jiné místnosti, kde je zapotřebí dokonalé odvětrávání. Koupelny a topení kvalitně a levně. Zde naleznete ventilátory na průměr potrubí 10121mm a příslušenství k ventilátorům.


Obzvlášť provádíme-li rekonstrukci koupelny, celé budovy, nebo nebo novou výstavbu. Instalujte ventilátor CATA. Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku.


Při montáži do stropu (vertikálně) se doporučuje použití ventilátoru s motorem s kuličkovými ložisky. TOP parametre, Automatika, Rastúci predaj, PRIDAJTE SA ! Ventilátor nemá automatickou žaluzii ani zpětnou klapku.

Vážení zákazníci, z preventivních důvodů od pondělí 16. ZASTAVUJEME OSOBNÍ ODBĚR A NÁKUP na naší centrále. Z důvodu velkého počtu objednávek neprovádíme žádné změny v již uskutečněných objednávkách. Recently added item(s) × You have no items in your shopping cart. Z důvodu převodu eshopu na nového provozovatele včetně nového obchodního teamu, dochází k menším technickým změnám v systému.


Nabízíme ventilátory různého provedení, od základního provedení, až po ventilátor designový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky