čtvrtek 12. prosince 2019

Vzdušník bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám nádrž- vzdušník na kompresor litru-nahoře je držák kompresoru a motoru-zespodu kolečka-přední kolečko otáčecí.

Cena je symbolická při cenách vzdušníku kolik stojí v dnešní době. Použité vzduchové kompresory v sekci bazar od výrobců Orlík, Atmos, Balma a další. Vzdušník je nastříkán zinkem. Nejčastěji jsou zastoupeny pístové olejové kompresory, výjimečně pístové kompresory bezolejové či odhlučněné varianty. Zásadní součástí průmyslového kompresoru je vzdušník , stejně tak jako pro široké technologické aplikace používající stlačený vzduch či dusík případně mnoho dalších plynů, kde je hlavní úlohou tlakové nádoby vytváření zásoby tlakového plynu pro nárazové vyšší použití a tím optimalizace výkonu vzduchového kompresoru.


Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně. Dom a záhrada - Vzdusnik na bazár.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. V kategorii bazar kompresorů Vám nabízíme použité šroubové kompresory, pístové kompresory, sušičky vzduchu a další zařízení.


Můžete zde naleznout také nepoužité zařízení, staršího roku výroby a další komponenty, které jsou plně funkční, ale původním majitelům již nedostačující výkonem. V zduchojem okamžitě do provozu. Rozměr vzduchojemu- výška vč. Tlaková nádoba ke kompresoru „ vzdušník , slouží jako zásobník vzduchu pro pístové, šroubové a spirálové kompresory. Součástí každé tlakové nádoby je plnění veškerých norem a specifikací Evropské Unie a samozřejmě i Passport, ze kterého vychází všechny certifikace.


Bazár kde predáte a kúpite úplne všetko. Vyberajte z inzerátov. Věděli jste, že správně dimenzovaný vzdušník stlačeného vzduchu může snížit intervaly kompresorů v zátěži-bez zátěže? Kompresor v režimu bez zátěže spotřebovává minimálně – celkové spotřeby kompresoru bez toho, aniž by vytvářel stlačený vzduch. Pridajte si na bazár inzererát úplne ZADARMO do katetórie Stroje a náradie.


Vzhledem k tomu, že vzdušník je tlakovou nádobou, tak nejen jeho výroba, ale také provoz, podléhají z bezpečnostních důvodů příslušným normám a předpisům. Predám 2-valcový kompresor Orlík - JSK-7 vzdušník 2litrový, ako nový z originál kompresora, šasy na silentblokoch. Kompresor je po celkovej GO oprave, agregát: kľukový hriadeľ- prvý výbrus, hlavné ložiska - nové, kĺzne ložiská, (panvičky) - nové, ojnice, čapy - nové, valce - výbrus, piesty, krúžky - nové, koncentrické.


V případě zájmu zašlu více fotografií.

Ak hľadáte inzeráty zo sekcie Žilinský kraj, ste tu správne! Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Podajte zadarmo inzerát do kategórie priemyselné stroje Žilinský kraj a zabezpečte si rýchly predaj. Prodám vzduchojem o objemu.


Vzduchojem, vzdušník , tlaková nádoba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky